Mehtimäen taika kestää, M50

Karten M50- joukkueen vieraaksi saapui  Mehtimäen hornankattilaan lauantaina 24.1.15 Jyväskylän Tennisseura. Ottelun ennakkoasetelmat olivat mielenkiintoiset, sillä nuorempien pelaajien mielessä oli vuosi sitten kärsitty katkera tappio hurjan taistelun jälkeen. Joukkueen johto oli valmistellut videoklipit viime vuotisista otteluista ja Paavon videopalavereissä pitkin viikkoa joukkue valmistautui tärkeään kotiotteluun. Tällä kertaa ei mitään anneta ilmaiseksi, oli joukkueen mottona koko viikon.

Ja niin todellakin kävi. Molemmat kaksinpelit alkoivat hurmiossa. Katsomossakin kohistiin, että nyt on joukkueella lääkitys kohdallaan. Molemmat ottelut etenivät täysin joensuulaisten hallinnassa. Antti vaihteli lyöntitempoja ja esitti jälleen runsaalle kotiyleisölle laajaa lyönti- ja kikkavalikoimaansa.     Jyväskylän Kimmo Vierinkari joutui tällä kertaa kokemaan Antin kovan vireen tylyin lukemin 6-2, 6-1.
Toisessa ottelussa Paavoa vastaan asettui jyväskyläistynyt lieksalainen, Aki Ikonen. Ottelu oli tasainen ja pitkien pallorallien sävyttämä. Ottelu ykköskentällä ei jättänyt ketään kylmäksi. Orrella istuneet ”veteraanit” olisivat tukehtuneet pullaan huikeiden pallorallien aikana mikäli Susanna olisi laskenut pullanhimoiset katselijat ”toiselle puolelle eli keittiöön”. Paavo piti yllä hyvää tempoa ja liikutti Akia laidasta laitaan. Ottelu ansaitusti Paavolle 6-4, 6-3.
Nelinpeliin Antin pariksi tuli nelurien erikoismies Petri. Ottelu alkoi tasaisesti ja mitä pidemmälle ottelu eteni, sen varmemmin Petri ja Antti ratkaisivat   tiukat tilanteet kotikoukkueen eduksi. Varsin hyvätasoinen ottelu päättyi joensuulaisille yllättävänkin selvin numeroin 6-2, 6-1.

Seuraavana M50- joukkue lähtee ensi viikolla pitkälle vieraskiertueelle Tampereelle ja Hyvinkäälle.

Palautumisaikahan on tosi lyhyt, sillä seuraavat ottelut ovat jo viikon päästä lauantaina!

Kukahan näitä ohjelmia laatii…?

MSalmi