KarTe:sta tuli Suomen tenniksen ensimmäinen Tähtiseura. Perjantaina 25.5 pidetyn auditoinnin jälkeen seuralle luovutettiin sekä lasten ja nuorten että aikuisten Tähtimerkit osoituksena laadukkaasta toiminnasta.https://twitter.com/tennisfi/status/1000007874981060608 (kuva Henrik Zilliacus)

Aiemmin KarTe oli jo saanut sinettiseuratunnuksen merkiksi laadukkaasta toiminnasta lasten ja nuorten toiminnan osalta. Sinettiseuratoiminta oli Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli. Suomalaisen urheilukenttätoiminnan muutosten myötä Sinettiseuratoiminta loppuu ja se korvautuu Tähtiseura-toiminnalla. Tähtiseura-laatuohjelman takana ovat Olympiakomitea, lajiliitot sekä liikunnan aluejärjestöt. Laatuohjelman tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen.

Olympiakomiten www-sivuilla Tähtiseura merkkiä kuvataan seuraavasti: ”Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. 

Lasten ja nuorten osa-alueella Tähtimerkki tarkoittaa ennen kaikkea kehittävää ja innostavaa ympäristöä harrastamiseen ja urheiluun. Aikuisten-tähtimerkin saanut seura kiinnittää puolestaa huomiota sekä joustaviin harrastusmahdollisuuksiin että laajempaan osallistumismahdollisuuteen seuran toiminnassa.”