Suomen valtioneuvoston tekemien koronavirustilanteeseen liittyvien linjausten mukaisesti KarTe keskeytti valmennus- ja harrastustoiminnan 17.3.  Alun perin toiminnan piti olla keskeytettynä 13.4 asti, mutta virustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi valtioneuvosto jatkoi poikkeusoloihin liittyviä toimia. Tämän mukaisesti myös KarTe:ssa toimitaan, ja niinpä valmennus- ja harrastustoiminta on keskeytetty 13.5 saakka. Viranomaisten ohjeistusten niin salliessa jatkamme valmennustamme torstaista 14.5 lähtien. Olemme noudattaneet valtioneuvoston suositusta myös yksityisten liikuntapaikkojen sulkemisesta, minkä vuoksi myöskään hallia ei ole voinut käyttää omaehtoiseen pelaamiseen ja/tai harjoittelemiseen.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa sovellamme valmennusmaksujen osalta ensimmäisen kuukauden (17.3.-13.4.) osalta force majeure -periaatetta. Kyse on ollut täysin odottamattomasta ja seurasta riippumattomasta tilanteesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 14.4-13.5 välinen aika otetaan huomioon valmennusmaksujen hyvityksessä. (Jos keskeytys jatkuisi pitempään, myös toukokuun lopun osalta pitämättä jääneet valmennustunnit otettaisiin huomioon.)

Periaatteet maksettujen valmennusmaksujen huomiomisessa

Haemme yhteistyössä pelaajille ja seuralle parhaiten sopivia vaihtoehtoja pitämättömien tuntien hyvittämiseen.

Ensijaisena vaihtoehtona on kesäkauden valmennukseen tuntimäärien lisääminen ja valmennushintojen pitäminen viime kesän tasolla.

Toisena vaihtoehtona mahdollistamme pelaamista ulkokentillä tai hallissa peliseteleiden avulla.

Jokaiselle pelaajalle on lähetetty sähköposti, jossa on tarkemmin avattu vaihtoehtoja. Jos kirjeessä esitetyt vaihtoehdot eivät ole, sopivia silloin pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse info@karjalantennis.fi jonka jälkeen etsitään joku muu tapa korvauksiin.