50v – SM sarjaa 1.2.2020 KarTe – HVS (Hki/Venäjä & Hollanti)

Ykkösten kaksinpelissä Pajuri aloitti hyvin MM-kakkosta venäläistä Aleksei Karpenkoa vastaan ja pelasi virheettömästi ja eteni jo 5-2 ja 15-40 kahteen murto/eräpalloon, mutta jälkikäteen kuultuna kuulemma yksi pallo oli yli ja erä olisi tullut Pajurille. Mutta näin ei käynyt vaan Karpenko lisäsi tarkkuutta, painavuutta, tempoa ja virheettömyyttä. Karpenkon tempo oli liikaa ja Pajuri ei ehtinyt lyöntiasentoihin ja tylysti 7-5, 6-1 voitto Karpenkolle 

Kakkosten kaksinpelissä Petri Nevalainen pelasi hollantilaista Peter Grimbergeniä vastaan laadukkaassa ottelussa. Pitkän huiskea ulottuva Peter pelasi hyvin ja pitkiä palloralleja tuli, mutta ”Petrien” taistossa Nevalaisen tempo ja tarkkuus oli liikaa ja Petri tasoitti ottelut yhteen – yhteen. 

Nelinpeliin tuli Pajurin hätiin Sivosen Paavo. Paavo ja Matti pelasivat hyvin ja heillä olin ainakin 7 murtopalloakin ensimmäisessä erässä, mutta pitkä ”lentävä” hollantilainen ja venäjän nopea allegro junamies verkolla oli liikaa ja 6-2 kansainvälisille Helsinkiläisille. Toisessa erässä oli paljon hyviä palloralleja, mutta vastustajan tarkkuus oli liikaa. HVS:n johto  5-1 30-15 tilanteessa lentävä hollantilainen syötti kovan syötön ja Pajuri palautti sydämen kyllyydestä suoraan Peterin jalkoihin. Peter ehti just ja just väistämään pallon osumisen varpaisiin :) ja nilkka pikkaisen pyörähti ympäri. Vielä syttyi toivon kipinä, mutta loukkaantuminen olisi saanut tulla aikaisemmin, jos KarTe olisi mielinyt voittaa. Mutta kaksi seuraavaa palloa HVS:lle ja ansaittu voitto paremmille Helsinkiläisille.

HVS tuli ykkösmiehistöllä, KarTelta puuttui Halla-Aho, joten mitalipeleissä jos HVS tulee vastaan, niin varsinkin Halla-Aho / Nevalainen pystyy nelurissa haastamaan HVS:n huippuneluriparin. 

Kiitokset yleisölle ja pahoittelut, että tiedotus jäi viime tinkaan tästä ottelusta. 

T: vanhuus ei tule yksin :)