Joensuussa on hyvät mahdollisuut tenniksen harrastamiseen olitpa sitten lapsi, nuori, aikuinen tai jo varttuneemman iän saavuttanut. Suurin osa seuran valmennuksessa olevista on harrastepelaajia, jotka eivät tähtää kilpauralle. Tennis on yksi harvoista urheilulajeista, jota voidaan harrastaa vuosikymmenten ajan. Ammattitaitoisten valmentajien opastuksen myötä saatu tekninen taito säilyy ja näin tenniksestä saadaan elinikäinen harrastus.

Muutaman viime vuoden aikana olemme oman hallin myötä pystyneet panostamaan hieman enemmän myös aikuisvalmennukseen, josta päävastuun kantaa Sami Korhonen. Ota yhteys Samiin, jos olet kiinnostunut aikuisvalmennuksesta (041 469 59 85). Aikuisvalmennuksen osalta, voit lähettää sähköpostia seuraavaan osoitteeseen aikuisvalmennus@karjalantennis.fi

Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia ja pelipäiviä, joissa harrastajat voivat pelata keskenään. Toki kannustamme harrastajia osallistumaan myös omiin kisoihimme, mutta tenniksen tulee olla ennen kaikkea hauskaa, joten pakkoa kilpailemiseen ei ole.

Talvisarja 2021-2022 – matalan kynnyksen kilpapelejä. Sarjat naisille ja miehille. 

Mehtimäen kesäliiga – joukkuemuotoinen puulaakisarja