OTAMME KAIKKI MUKAAN

Tennisseurana järjestämme vapaaehtoista kansalaistoimintaa. Pidämme seuratoiminnan ovet avoimena kaikille ikään, sukupuoleen, etniseen tai sosiaaliseen taustaan katsomatta.

SEURASSAMME KAIKKI SAAVAT LIIKKUA JA PELATA TENNISTÄ

Järjestämme toimintamme siten, että kaikki saavat liikkua ja pelata tennistä. Ketään ei pidetä vilttiketjussa”.

SEURATOIMINTAMME ON AVOINTA

Halukkaat pääsevät tutustumaan seuratoimintoihimme. Kerromme mielellämme millaisiin tavoitteisiin pyrimme.

PIDÄMME LUPAUKSEMME

Huolehdimme, että lupaukset pidetään. Yhteistyökumppaneidemme tulee voida olla vakuuttuneita siitä, että kunnioitamme lupauksia ja sitoudumme sopimuksiin.

NOUDATAMME SÄÄNTÖJÄ

Sääntöjä noudattamalla takaamme sen, että toiminnoissa mukana olevien välinen yhteistoiminta sujuu. Pelaajat, valmentajat, toimitsijat ja muut mukana olevat sitoutuvat osaltaan noudattamaan sääntöjä tinkimättömästi.

KUNNIOITAMME KANSSAIHMISIÄ

Seuramme kaikissa toiminnoissa kunnioitamme kanssaihmisiä. Suvaitsemattomuus, toisten pilkkaaminen, nimittely ja muunlainen väheksyminen sekä fyysinen ja psyykkinen häirintä eivät kuulu seuramme toimintakäytäntöihin.

EDISTÄMME TERVEYTTÄ

Tennistä pelaten ja liikkuen edistämme terveyttä, lisäämme ihmisten hyvinvointia ja tuotamme iloa. Valmentajat ja muut toimijat valistavat terveyteen vaikuttavista tekijöistä. Kilpapelaajien on tunnistettava oma esikuvavaikutuksensa.

ARVOSTAMME YMPÄRISTÖÄ

Liikunnan ja urheilun toimijoina otamme teoissamme huomioon ympäristökysymykset. Kestävän kehityksen hengessä vaikutamme niin, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia puhtaasta luonnosta. Ympäristöarvoihin kasvattamisessa eivät tennisihmisetkään voi olla toimettomia.