50v – SM sarjaa: KarTe – Smash

50v – SM sarjaa 9.11.2019 : KarTe – Smash

KarTen viiskymppisten ensimmäinen kotiottelu alkoi yleisöryntäyksellä. Toistasataa katsojaa seurasi jännittäviä otteluita. Anteeksi toistakymmentä katsojaa.

Toivottavasti ensi viikonloppuna on sitten toistasataa katsojaa, kun Teho-Sport tennisliiga Suomen parasta tennistä jatkuu KarTen ensimmäisellä kotiottelulla ja jossa yleisön tukea tarvitaan.

Ottelut aloitettiin poikkeuksellisesti nelinpelillä, jossa pelasivat KarTen Pajuri / Halla-Aho – Smash Helsingin Totro / Freundia vastaan. KarTen Pajuri valittiin viikonlopun MJP:ksi ja Halla-Aho MVP:ksi. Pajuri (MJP= most jännittävin player)  pisti nelinpelissä ottelun jännittäväksi huonoilla suorituksillaan, kun taas Halla-Aho (MVP= most valuable player) kannatteli ja ihastutti nelinpelitaidoillaan. Tiukan väännön jälkeen kuitenkin hyvin pelanneet Smashiläiset joutuivat tyytymään 7-6, 6-4 tappioon.

Kakkosten kaksinpelissä Smashin Freund paukutteli kovia lyöntejään kulmasta kulmaan, mutta Halla-Aho teki täyden päivätyön juoksemalla niihin ja vastasi samalla mitalla. Vaikka tulostaulussa olikin KarTen Halla-Ahon 6-1, 6-1 voitto, niin ottelu oli erittäin tasainen ja laadukas. Henkinen lujuus kuitenkin ratkaisi ottelun Halla-Aholle. Näin Halla-Aho ehti seuraamaan Pajurin väännön loppuhetkiä.

Ykkösten kaksinpelissä Pajuri jatkoi MJP pelejään. Ensimmäinen erä tuli helposti 6-3. Toisessa erässä pallot ja Pajuri pehmenivät ja taitava ohjailija Totro otti otteen haltuunsa ja 6-1 murskaavasti Tapio Totrolle. 10-tiebreakissa Totro meni 3-1 johtoon, mutta Pajuri otti 9-6 johdon ja ottelupallossa Pajuri olisi voinut lyödä läpi, mutta laittoi stopparin verkkonauhaan. 9-8 Pajurin johtaessa Totro tuli verkolle ja Pajuri löi sydämensä kyllyydestä rystyn täysillä ohi Totron ja aihetta oli riemuun. 10-8 ja koko joukkueelle puhdas 3-0 voitto ja 3 pistettä.

3-0 vierastappion jälkeen on tullut 3-0 vierasvoitto ja 3-0 kotivoitto, joten tästä on hyvä jatkaa taistelua kohti mitalipelejä ja kultajahtia.

Parin viikon päästä 23.11. sarja jatkuu kotiottelulla klo 14 Jyväskylää vastaan ja toivottavasti nyt Petri Nevalainen nähdään kentällä. Alustavasti Pajuri ja Nevalainen pelaavat kaksinpelit ja Hakulinen pelaa, jomman kumman kanssa nelinpeliä.

Kiitoksia yleisölle.

T: Tosimiehet :)