Cecilia Cup 2019

Perinteinen Pohjois-Karjalan nelinpelimestaruusturnauksen Cesilia Cupin lopputurnaus pelattiin 27.4. KarTen hallilla. Pronssi- ja loppuottelut pelattiin kolmessa eri sarjassa, yleisessä sarjassa, seniorisarjassa sekä supersenioreissa.

Lopputurnausta seurasi runsaslukuinen yleisö joka sai nauttia laadukkaasta nelinpelistä ja tiukoista otteluista. Yleisessä sarjassa pronssia voitti ensimmäistä kertaa mukana ollut Team SaMu eli Sami Alanen ja Jesse Muranen jotka voittivat jopa sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluneen Team Tujakan eli Tuomo Kolehmaisen ja Janne Tunttusen. Loppuottelun voitti niinikään yllättäjänä Team PK Kyösti Romppanen ja Panu Parviainen. Tiukassa ja laadukkaassa loppuottelussa kukistui viime vuoden voittajajoukkue Kirsi ja Pojat joka pelasi kokoonpanossa Kirsi Turunen ja Janne Häikiö.

Seniorisarjassa pronssia vei Team KoVa kokoonpanolla Matti Estola, Jaakko Koponen ja Eero Vatanen. KoVa oli nimensä mukainen ja voitti aikaisempien vuosien kestomenestyjän Team Paavon Antti Heliövaara ja Paavo Vatanen. Loppuottelussa voitto meni Lieksaan PieTe Seniors joukkueelle joka pelasi kokoonpanossa Arto Kurki ja Lauri Kotilainen. Tiukan vastuksen antoivat VarMa Tenniksen Aulis Makkonen ja Erkki Vartiainen.

Supersenioreissa pronssia otti RaPe Tennis kokoonpanolla Rauno Pelkonen ja Pentti Sollo. Voitto irtosi tiukan kamppailun jälkeen edellisvuoden mestareista Cesiliasta jossa pelasivat turnauksen isä, nelinpelineuvos Reino Korhonen ja Heimo Karhapää. Loppuottelussa nähtiin turnauksen jymy-yllätys kun ensimmäistä kertaa turnaukseen peliparina osallistuneet Team ToMa eli Ensio Maksimainen ja Reijo Tolvanen voittivat ankaran taiston jälkeen Keski-Karjalan Tenniksen Taisto Kuoppalan ja Reijo Romppasen.

Turnauksen järjestäjät Karjalan Tennis ry ja Kalustepinnoite Korhonen Oy kiittävät kaikkia osallistujia sekä otteluita seuranneita katsojia onnistuneesta turnauksesta.

Cesilia Cup on nyt järjestetty 19 kertaa ja ensi vuosi tulee olemaan turnauksen merkkivuosi. Joten kohti merkkipaalua 2020 – Cesilia Cup 20.