Cesilia Cup lopputurnauksen tulokset 2017

Tenniksen perinteinen nelinpeliturnaus Ceslia Cup, aiemmin Forema Cup, pelattiin jo 17. kerran pelipaikkana KarTen tennishalli. Yhtäjaksoisesti Cupia on pelattu vuodesta 2003 ja aiemmin jo 1990-luvulla.

Tänä vuonna Cupia pelattiin kolmessa eri sarjassa kun perinteisten yleisen ja seniorisarjan lisäksi mukaan saatiin 70 v täyttäneet superseniorit.

Yleisessä sarjassa voiton vei Cesilia II joukkueella Kalevi Puustinen j Kyösti Romppanen. Finaalissa kaatuivat Tuomo Kplehmainen ja Janne Tunttunen erin 2 – 1. Tuomon ja Jannen jaloissa painoi vielä edeltävän illan välieräottelu mutta siitä huolimatta finaalista tuli tiukka vääntö.

Pronssia vei Kirsi ja Pojat joukkueella Kirsi Turunen, Jari Hytti ja Matti Salmi.

Seniorisarjassa voiton vei koko turnauksen ylivoimaisin ennakkosuosikki, XO Team. Pelipari Ilkka Kaljunen ja Kari Teerikorpi vei voiton odotetusti luvuin 2 – 0 mutta Lieksan Team Brahea joukkueella Lauri Kotilainen, Arto Kurki ja Pekka Lemetyinen antoi tiukan vastuksen molempien finaalin erien mentyä lukemin 6 – 4 Ilelle ja Kapalle.

Pronssia senioreissa vei Cesilia I, Reino Korhonen ja Aulis Makkonen kukistettuaan 2 – 0 Tohmajärven Jalkavirheen.

Supersenioreissa voiton vei äärimmäisen tasaisen sarjan jälkeen Team Cesilia joukkueella Reino Korhonen, Heimo Karhapää ja Pentti Sollo.

Niukasti hopealle jäivät Juha Hakulinen ja Rauno Pelkonen. Pronssia vei pari Matti Jokiniemi ja Markku Kuivalainen.

Osallistujia Cupissa oli eri puolilta Pohjois-Karjalaa ja etenkin senioreiden osalta joukkuemäärät ovat edelleen kasvussa.