KARTE KAKSINPELI TALVISARJA 2020-21

Sisäkaudella 2020-2021 Talvisarjan tuloksia ylläpidetään Tennisässässä:

Talvisarja tennisässässä 

Lohkoja pelataan 2-3 kierrosta (riippuen lohkoista ja pelaajamääristä; alustavasti: 1. kierros loka-joulukuu, 2. kierros tammi-helmikuu ja 3. kierros maalis-huhtikuu; naisten ja miesten sarjoissa voi olla eri määrä lohkoja sekä kierroksia). Ensimmäisellä kierroksella kaikki pelaavat lohkoissa yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan. Toiselle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoavat alempaan lohkoon. Sitten pelataan taas yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.

Jokaisen kierroksen jälkeen jokaisen lohkon voittaja saa palkinnoksi kaksi tuntia pelivuoroja KarTen halliin. Lisäksi sarjan päätyttyä, kaikkien kaikki ottelut pelanneiden kesken arvotaan kausikortti KarTen massakentille kesäksi 2021.

Ottelut pelataan pelitunnin aikana 8 gameen, tilanteessa 7-7 pelataan tiebreak. Jos aika loppuu kesken, tunnin lopussa oleva tulos jää voimaan. Ennen ottelua on sovittava, pelataanko kesken jäänyt ottelu loppuun, jos kentillä on tilaa. Kesken jääneitä gameja tai tiebreakeja ei koskaan lasketa tulokseen. Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen. Tulokset ovat yhteismitallisia, kun lämmittelyyn varaa 5 min. ja peliin 55 minuuttia. (Osa pelaajista haluaa pelata kerrallaan pidempään, niin tunnin aikapelin päälle voi sopia vielä omat erilliset lisäpelit.)

Otteluiden tulokset ilmoitetaan osoitteeseen talvisarja at karjalantennis.fi. Lohkotilanteita ja tuloksia päivitetään tennisässään.