Jännitys kasvaa – viisi pistettä kotiin Lahden viikonlopusta

KarTen M55-1- divarijoukkue matkasi Lahteen tuplapeleihin savolais-karjalaisella kokoonpanolla. Matkaan lähti kovassa iskussa oleva ryhmä, Antti Palviainen, Jari Mykkänen ja Jyrki Sarkkinen.

Kaikki tästä eteenpäin kirjoitetussa tekstissä on vastuu lukijoilla. Sitä paitsi tämä tarina perustuu silminnäkijöiden kokemuksiin vuorokauden aikana.

Lauantain otteluissa KarTe nappasi 3-0 voiton Asikkalan Verkkopalloseurasta. Antti voitti Eero Rahikan 7-5, 6-4. Mykkäsen Jari nappasi niinikään voiton numeroin 6-3, 6-3 Juha Ketolaisesta. Neluriin kentälle astuivat Antti ja Sarkkisen Jyrki. Ottelu meni pitkän kaavan mukaan lopuksi meille numeroin 6-1, 3-6 ja 10-7. AVS:n nelurijoukkue, Juha Ketolainen ja Timo Lehtimäki, pistivät kunnolla kampoihin. Lopputulos oli kuitenkin onnellinen meidän kannalta.

Sunnuntaina vastaan asettui Lahden Verkkopalloseura. Lauantain otteluista palautuminen oli kapteenin mukaan sujunut suunnilleen odotetun mukaisesti. Ehkä pientä hienosäätöä on otettava seuraavalla kerralla paremmin huomioon. Tankkaus ilmeisesti jäi kesken ja liika lepokin on joskus pahasta. Mutta mennäänpä asiaan.

Antti sai vastaansa vanhan tutun Juha Annosen. Nämä pelit ovat muotoutuneet vuosien saatossa klassikoiksi. Tiukan väännön jälkeen Antti vei ottelun numeroin 7-5, 6-3.
Jari sai puolestaa vastaansa Ilkka Kinnusen. Tällä kertaa Ilkka otti tiukan voiton numeroin 6-4, 6-4. Nelurissa puolestaan Antti ja Jyrki jatkoivat vakuuttavaa pelaamista nappaen 6-3, 6-4 voiton Annosesta ja Kinnusesta.

M55- joukkueen viimeinen kotipeli on 13.4.19 ja siinä ottelussa on paljon panosta.
Vastaan tulee tuolloin Mehtimäen hornankattilaan NurTS ja tämän hetkisen sarjatilanteen mukaan voittajalle on tiedossa mainetta ja kunniaa. Missä muodossa, niin se selviää tuolloin?  Tervetuloa paikalle ottamaan selvää ja kannustamaan KarTe voittoon.