Junioreiden SM-kisojen antia

Helsingissä Talissa 26.-30.3 .2015 pelatuissa sm-kisoissa seuraamme edustivat Joona Hyvärinen, Tommi Jeskanen, Samuel  Ketttunen, Sauli Helen .

Samuel Kettunen pelasi hienosti karsinnoista aina kahdeksan joukkoon saakka pojat 12 sarjassa. Matkalla kaatuivat Tuomas Asuja, Santtu Savusasalo ja pääsarjan toisella kierroksella hienosti kisan 6.sijoitettu Teemu Aho tiukan kolmen erän kamppailun päätteeksi. Puolivälierässä Samuel antoi tiukan vastuksen kisan 4. sijoitetulle Samuel Liuksialle häviten lukemin 6-2,6-4. Samassa sarjassa myös Sauli Helen pelasi hyvin voittaen kaksi ottelua ja päästen näin 16 joukkoon.

Pojat 14 sarjassa Tommi Jeskanen oli suoraan pääsarjassa ja sijoitettu kisan viidenneksitoista. Ensimmäisen pelin Tommi selvitti selvästi kuopiolaista Anton Saundersonia vastaan mutta toisella kierroksella Espoon Oliver Saarinen oli tasaisen kamppailun päätteeksi parempi lukemin 6-2,6-3. Näin Tommi oli siis 16 joukossa. Nelinpelissä Tommi ylsi kahdeksan joukkoon yhdessä oululaisen parinsa Otto Koiviston kanssa voittaen yhden ottelun.

Pojat 16 sarjassa 15 vuotias Joona Hyvärinen taipui karsinnoissa karsintojen 4. sijoitetulle Kajaanin Veikka Ojalle tiukasti 6-2,6-4.

Samassa yhteydessä talissa pelattiin JPG-osakilpailu sarjassa pojat 10 vuotta ja siellä Karjalan Tennistä edustivat hienosti Peetu Sinkkonen ja Kalle Kuivalainen. Hyvien pelien lisäksi pojat saivat arvokasta kokemusta isomman kisan ilmapiiristä.

Onnittelut kaikille osallistuneille ja jatketaan MATKAA yhdessä muiden kanssa kohti tennispelaajana kehittymistä ja ihmisenä kasvamista.