Juniorit Vuokatissa seuraottelussa

Osallistujat ja koutsit yhteiskuvassa!

Seuran nuoremmat kilpajuniorit pääsivät yli puolen vuoden tauon jälkeen taas maistelemaan kilpailumatkan tuntua, kun 14-henkinen joensuulaisjoukkue matkasi Vuokatin Urheiluopistolle pelaamaan seuraottelua Oulun Verkkopalloseuraa vastaan.

Lauantaina otteluja pelattiin Suomen kesälle ominaiseen tapaan haastavissa olosuhteissa, kun lämpötila pysytteli viileänä ja pelaamista sävyttivät viileät tuulenpuuskat ja pieni tihkusade. Pelaajat vastasivat haasteeseen kuitenkin kunnioitettavasti ja urheilun hengen mukaisesti: olosuhteet hyväksyttiin ja niihin yritettiin sopeutua. Samoin tehtiin vastustajien suhteen, sillä edellisen puolen vuoden aikana omien harjoituskaverien pelityylit ovat varmasti tulleet enemmän kuin hyvin tutuiksi. Nyt verkon toiselle puolelle asettui kuitenkin pitkästä aikaa taas eri vastustajia erilaisine pelityyleineen, mikä tarjosi sekä vaihtelua että hyviä mahdollisuuksia harjoittaa pelillistä ongelmanratkaisutaitoa.

Haasteiden parissa päästiin painimaan teknis-taktisten ongelmien lisäksi myös pelin henkisellä puolella, kun pelaajat pääsivät kokemaan kilpailutilanteen parhaita ja pahimpia puolia – voiton huumaa ja tappion pettymyksiä. Seuraottelun formaatin ansiosta pelien välissä ehdittiin onneksi usein käydä lyhyitä keskusteluja siitä, mitä seuraavaan otteluun voisi yrittää parantaa. Koska otteluita kertyi kaikille osallistujille runsaasti, tarjosi tapahtuma kaikille mahdollisuuksia ottaa oppia sekä pelien aikana että niiden välissäkin!

Sunnuntaina olosuhteet tuntuivat kylmän edellispäivän jälkeen suorastaan loistavilta ja otteluita jatkettiin aamusta iltapäivään asti niin, että lopulta molemmat joukkueet saivat viikonlopun tennisannoksen täyteen. Leirin päätteeksi palkittiin molemmat joukkueet, minkä lisäksi valmentajaraati nosti molemmista joukkueista esiin kovimman tsempparin ja MVP-pelaajan. Joensuulaisryhmässä kovimman tsempparin palkinnon olisi ansainnut moni pelaaja, mutta raati päätyi palkitsemaan tällä kertaa Merin hienoista otteista läpi viikonlopun! Tuloksellisesti parhaiten suoriutui kaikki kuusi otteluaan voittanut kajaanilaisvahvistus Joonatan. Kokonaisottelussa KarTe päihitti OVS:n voitoin 44-29.

Kiitokset osallistujille ja Oulun joukkueelle onnistuneesta tapahtumasta!