Jyväskylä ryösti kaksi sarjapistettä

Jyväskylän Tennisseura nappasi kaksi pistettä Mehtimäen hornankattilasta kotiinviemisiksi M55 1-divisioonan sarjaottelusta. Lieko aurinkoinen keli ja senioreille varhainen aloitusaika (klo 13) vaikuttaneet siihen, että yleisöä oli huomattavasti vähemmän paikalla kuin normaalisti. Uskollisimmat kausikortin omistajat olivat sentään paikalla ja tukivat kotijoukkuetta.

Kaksinpelit
Jyväskylältä pelasivat kokeneet Petri Pykälämäki ja Kimmo Vierinkari ja kotijoukkueelta Antti Palviainen ja Petri Pakarinen. Molemmat kaksinpelit päättyivät identtisiin numeroihin 1-6 ja 1-6 vieraille.

Lehdistötilaisuudessa Antti kertoi ottelun olleen erittäin vaikean ja omien virheiden sävyttämä. Jalat eivät toimineet ja sitä kautta Pykälämäki pääsi niskan päälle ja hallitsi ottelua.
Petri puolestaan kertoi, että vastustaja haki rauhallisesti ratkaisupaikkoja, joista nappasi pisteet varmuudella. Lisäksi Vierinkari hyödynsi vahvuuksiaan, joihin Petri ei tällä kertaa löytänyt lääkkeitä.

Nelinpeli

Nelinpelissä KarTelta kentälle astuivat Antti ja Jyrki Sarkkinen ja Jyväskylältä Pykälämäki/Vierinkari. Ottelun alku oli yhtä murtojuhlaa. Vasta legendaarisessa seitsemännessä pelissä tuli ensimmäinen syötön pito, jonka turvin KarTe vei erän numeroin 6-3. Toinen erä sujui tasaisissa merkeissä ja kotijoukkue onnistui taistelemaan siitä 6-4 erävoiton. Näin siis Antti ja Jyrki taistelivat nelurista yhden pisteen. Ottelun jälkeen Antti ja Jyrki kertoivat, että tässä tiukassa ottelussa he pystyivät parantamaan otteitaan joukkueena koko ajan ja tälläkin kertaa se toi toivotun tuloksen.