Kakkosjoukkueelle tappio kotikentillä

Miesten kakkosjoukkueen kesäkausi 2-divisioonassa jatkui kesän ensimmäisellä kotiottelulla Lappeenrannan Tennisseuraa vastaan. Aurinkoisessa ja lämpimässä kelissä pelattu ottelu käynnistyi kotijoukkueen kannalta iloisesti, kun nuori Arttu Ronkainen siirsi KarTe:n 1-0 johtoon voittaen kakkospelaajien ottelun suoraan kahdessa erässä. Vierasjoukkue ei tästä kuitenkaan hetkahtanut, sillä sekä ykkös- että kolmospelaajien otteluvoitot kirjattiin Lappeenrannalle suoraan kahdessa erässä kotijoukkueen Johannes Nykäsen ja Jaakko Lehtorannan kunniakkaasta tsempistä huolimatta.

Nelinpelissä kotijoukkue ei löytänyt parasta virettään, ja kun vastustajat onnistuivat ottelun tärkeimmillä hetkillä paremmin, kirjattiin kokonaisottelun voitto lukemin 1-3 LTS:lle. Lappeenranta kartutti saldoaan näin ollen kolmella sarjapisteellä ja kotijoukkueen oli tyytyminen kauden kahden ensimmäisen ottelun tapaan yhteen pisteeseen.

16.7.2020 Joensuu

KarTe 2 vs. LTS 1-3

  1. Johannes Nykänen (KarTe) – Matti Karvonen (LTS) 2-6, 1-6
  2. Arttu Ronkainen (KarTe) – Sam Sinkkonen (LTS) 6-2, 6-1
  3. Jaakko Lehtoranta (KarTe) – Matias Slavov (LTS) 3-6, 5-7
  4. Ronkainen / Lehtoranta – Sinkkonen / Slavov 3-6, 3-6

Kakkosjoukkueen kausi jatkuu keskiviikkona 22.7. vierasottelulla Kouvolassa ja torstaina 23.7. klo 14 kotiottelulla Järvenpäätä vastaan. Kauden päätösottelu Smash-Kotkan kakkosjoukkuetta on ohjelmassa sunnuntaina 2.8. klo 14.