KarTe kirjaimellisesti väänsi voiton Tampereella SM50 sarjassa

Ykkösten kaksinpelissä Pajuri otti alkuun selvän johdon Pesosesta 6-2, 5-3 kun Matilla hyvänolon tunne pukkasi ja passiivisuus alkoi ja heti pian sen jälkeen jo tulivat taiteilijat kipsivaluineen ja erä 7-5 Pesoselle. 10 tiebreakissa Pesonen rynni jo 3-0 johtoon, kunnes tilanne tasaantui. 9-8 tilanteessa Pesonen löi verkkonauhaan ja siitä tuli stoppari ja 9-9. Pesosen 11-10  tilanteen ottelupallossa hän laittoi stopparin, joka nousi liian korkealle ja Pajuri ohitti. Lopuksi muutama virhe kostautui Pesoselle ja Pajuri 13-11 voittoon.

Kakkosten kaksinpeli oli hyväkuntoisen Nevalaisen näytöstä. 6-1, 6-1 voitto Risto Moilasesta. Pikkuisen vastustajalla paloi käämi ja mailakin hajosi tuusan nuuskaksi. 

Nelinpeliin asetettiin väärä kaveri nelinpeliin. Pajurin tehot olivat hävinneet. Hakulinen piti joukkuetta pystyssä. Hakulinen pelasi usein yksin Pesosta ja Karkkäistä vastaan. 6-4, 3-6 ja taas oli 10tiebreak edessä. Tats 4-0…6-2 johtoon, mutta sitten peruspeli alkoi tehota ja KarTe 9-8 johtoon ja TaTSilaiset rynnivät verkolle ja Hakulinen nosti lobin ja huuto kuului ajoissa ulos eiku jäi sisälle. Taikuri oli temppunsa näyttänyt ja KarTe voittoon tästäkin ottelusta.

Kaikki kolme pistettä kotiin ja mitalipeleihin pääsy varmistui jo ennen kahta viimeistä kotiottelua.