Karte M55 SM-sarjajoukkue aloitti kotivoitolla ja vierastappiolla

Karte M55 SM-sarjajoukkue aloitti kotivoitolla ja vierastappiolla

KarTe – Tampere 27.11.2021

Kotiottelussa 27.11.2021 Tamperetta vastaan Matti Pajuri kohtasi Mikko Pesosen ja Mikon jalat olivat matkasta hyytyneet ja Matti pääsi vaivatta 6-0, 5-2 johtoon, mutta sitten Mikko piristyi ja kavensi 5-4 tilanteeksi. Tunnetusti Matin syöttö on hiljainen, mutta Matti lisäsi voimaa ja ottelupallossa syötti täysillä kivun kera ja toinen erä 6-4 Matille.

Antti Palviainen kohtasi tyylikkäästi pelaavan Jouni Seppäsen. Yleisöön menevä peli oli kaunista katseltavaa. Ensimmäinen erä tiukasti 7-6 Antille ja Antti oli jo 5-2 häviöllä toista erää, kunnes Antti lisäsi vauhtia ja verkolle tuloa ja tiukkojen pallojen ja pelien keskellä se viimeinen rutistus riitti ja Antti voitti 7-5 toisen erän.

Nelinpelissä Matilla ja Antilla tuntui kaikki onnistuvan ja 6-1, 6-2 selkeä voitto.

Otteluvoitoin 3-0 ja KarTelle 3p.

Seuraavana viikonloppuna oli matka Kouvolaan.

Kouvola – KarTe 4.12.2021

Matti kohtasi vaikeaksi vastustajaksi tiedetyn Pekka Salmisen. Nyt taisi Matin jalat jäädä matkalle ja 6-1 ensimmäinen erä Pekalle. Toisessa erässä Matti ryhdistäytyi ja voitti sen 6-3. 10-tiebreakissa Matti hieman pehmensi otetaan ja Pekka pääsi niskanpäälle ja otti ansaitun voiton 10-7.

Antti Palviainen kohtasi Jukka Koskivirran ja Antin vahva kaksinpelivire jatkui. Antti juoksutti vastustajaa mielin määrin ja hallitsi koko ajan. 6-0, 6-2 selkeä voitto Antille.

Nelinpelissä ensimmäisessä erässä Matin keskittyminen jäi vielä edellisen ottelun tappion harmitteluun ja virettä ei löytynyt. Anttikaan ei loistanut, mutta pelasi peruspeliä. Toisessa erässä koko ajan hieman perässä olevat Matti ja Antti taistelivat ja pitkien pallorallien jälkeen päädyttiin tiebreakiin. Tiebreakissa 3-0 Kouvolan salama alku oli liikaa. Roikkuminenkaan ei auttanut vaan tarkemmin pelanneet Jukka ja Pekka ansaitsivat tällä kertaa voiton.

Kouvola – KarTe 2-1. KarTelle 1p.

Tänä vuonna lohkovoittaja pääsee suoraan playoffseihin ja lohkon 2. pelaa toisen lohkon 3. vastaan ja voittaja playoffseihin.