KarTe M60- joukkueella onnistunut ryöstöretki etelään

KarTen M60 – joukkue saalisti viikonlopun kahdessa vieraspelissä 5 tärkeää sarjapistettä kotiin. Joukkue valmistautui koitoksiin torstai-iltana tunnin treeneillä ja aloitti matkansa kohti Lahtea perjantaina. Hyvin levätyn yön jälkeen matka jatkui Riihimäelle, jossa vastaan tuli Hausjärven Tennisseura.

Molemmat kaksinpelit olivat melkoisia taisteluja, joissa mitään ei saanut, eikä annettu ilmaiseksi. Molemmissa otteluissa yli kahden tunnin taistelujen jälkeen KarTe siirtyi 2-0 johtoon. Jari Mykkänen voitti oman ottelunsa Pekka Larkovuota vastaan 7-5, 4-6, 10-8 ja toisella kentällä Matti Salmi voitti Jorma Sorvalin numeroin 7-6, 6-4. Nelurissa tuttu luottokaksikko, Jari Mykkänen ja Antti Palviainen, ottivat voiton Pekka Larkovuosta ja Harri Uotilasta numeroin 6-3, 6-1.

Matka jatkui 3-0 voiton siivittämänä kohti Kouvolaa. Ruokailu hotellilla, iltakävely kävelykadulla, 10-uutisiksi nukkumaan ja valmistautumaan tiukkaan vääntöön Kouvolan Tennisseuraa vastaan. Siinä resepti seuraavan aamun koitoksiin.

Kouvolaa vastaan kaksinpeleissä kentälle astelivat Antti Palviainen ja Matti Salmi. Antti sai vastaansa KoTs:n Tommi Heinosen. Taktiikkaa luotiin tähän otteluun ajomatkan aikana ja hyvin Antti noudatti pelisuunnitelmansa. Taktisesti oivan pelin pelanut Antti voitti ottelunsa numeroin 6-1, 6-1.
Toisella kentällä Matti sai vastaansa Pekka Asikaisen. Ottelu oli vauhdikas ja pitkien pallorallien sävyttämä. Molemmat pelaajat pitivät hyvin tempoa yllä. Lopuksi Asikainen oli sitkeämpi ja vei ottelun numeroin 6-3, 6-1.
Neluriin KarTelta tuli mukaan Jari Mykkänen Antin pariksi. Kouvolalta kentälle tulivat kova ja kokenut parivaljakko, Tommi Heinonen ja Jukka Koskivirta. Ottelusta odotettin tasaista vääntöä ja niinhän siitä sellainen tulikin. Ensimmäisessä Antti ja Jari olivat niskan päällä ja veivät sen numeroin 6-3. Toisesta erästä tuli varsinainen trilleri. Välillä jo näytti siltä, että ottelu ratkaistaan 10- tiebreakissa mutta huikean taistelun jälkeen Antti ja Jari veivät erän 7-5.
Seuraavan kerran M60- joukkue on tositoimissa omassa ”hornen kattilassa” 2.4.23 klo 13.30. Tällöin Joensuuhun saapuu sarjan kärkijoukkue LVS.