KarTen II sarjatennispeleissä Rovaniemellä 3.-5.7 (miesten II-divisionaa)

Perjantaina vastassa oli Kempeleen tennisseura. Ykkösten pelissä Roope Määtän taktinen vaihtelevuus lyönneissä oli liikaa KarTen Joona Hyväriselle. Ottelu lopulta lukemin 6-2,6-0. Kakkosten pelissä Kempeleen Antti Röngän yläkierre möykky puri hyvin KarTen Tommi Jeskasta vastaan ja ottelu lopulta lukemin 6-0,6-2. Kolmosten pelissä vastaan asettuivat KarTen Jarkko Turunen ja Kempeleen kokenut Risto Niskanen. Ottelu pelattiin sateisessa säässä ja tiukan väännön jälkeen 6-2,2-6,10-8 Risto Niskaselle. Nelinpeli siirtyi lauantai aamuun ja KarTen Tommi Jeskanen ja Joona Hyvärinen ottivat voiton lopulta lukemin 6-4,6-3 Kempeleen Marko Seikkulasta ja Jaakko Kivelästä. Ottelut 1-3 ja 0 pistettä.

Lauantaina vastaan asettui Kokkolan tenniskerho. Ykkösten pelissä vastakkain olivat KarTen Tommi Kokkonen ja Kokkolan Juho Salminen. Kokkosen ”täysillä läpilyöntitaktiikka” ei toiminut vaan vaihtui täysillä takaseinään. Peli lopulta 6-0,6-0 Salmisen eduksi. Kakkosten pelistä muodostui oikea trilleri. KarTen Tommi Jeskanen ja Kokkolan Marko Myllykangas pelasivat täydet kolme erää ja lopulta ottelu Jeskaselle lukemin 6-4,4-6,11-9. Kolmosten pelissä kohtasivat KarTen Jarkko Turunen ja Kokkolan Matias Salonen. Jarkko voitti tiukan väännön jälkeen 6-2,7-5. Nelinpelissä Jasun volleyt olivat liikaa Salonen-Salminen parille ja lopulta ottelu selvästi Jasulle ja Jarkolle lukemin 6-2,6-2 näin koko ottelu 3-1 ja 2 pistettä.

Sunnuntaina vastaan asettui kova Seinäjoen tennisseura. Ykkösten pelissä KarTen Joona Hyvärinen hävisi 6-3,6-2 Seinäjoen Jaakko Matikaiselle. Kakkosten pelissä Seinäjoen Kyösti Vaismaa otti voiton lukemin 6-1,6-3 KarTen Tommi Jeskasesta. Kolmosten pelissä kohtasivat KarTen Jarkko Turunen ja Anssi Ristimäki. Ensimmäinen erä oli tiukka ja lopulta se 7-6 Jarkolle. Toisessa Jarkko alkoi hyytyä ja se Ristimäelle 6-0 kolmaserä Ristimäelle 10-4. Nelinpelissä Karten Tommi Jeskanen ja Joona Hyvärinen hävisivät tiukan väännön jälkeen lukemin 6-3,7-6 Seinäjoen Kyösti Vaismaalle ja Joonas Matikaiselle. Lopulta ottelu 0-4 ja 0 pistettä.

( Tommi Jeskanen, Joona Hyvärinen, Tommi Kokkonen)
Kokonaisuutena viikonloppu tarjosi niin hienoja onnistumisia, kuin kirveleviä ja niukkoja tappioitakin. 3-1 voitto Kokkolasta voi osoittautua kullan arvoiseksi sarjapaikkaa ajatellen. Tommin matsipallotilanteesta voitoksi kääntämää ottelua Marko Myllykankaasta vastaan voidaan pitää viikonlopun tähtihetkenä. Huomionarvoisena voidaan pitää myös Jasun ilmiömäistä duppelipelaamista. Koko ottelun aikana mies ei tehnyt yhtä ainoaa helppoa virhettä ja tärkeissä paikoissa lyönnit painuivat hienolla tatsilla vastustamattomasti vastustajan kenttään. Kahden pisteen lisäksi viikonlopusta jäi käteen runsaasti kokemusta tiukoista matseista. Tuota kokemusta voidaan hyödyntää jo kolmen viikon päästä kun kakkosjoukkue kohtaa Rovaniemen ykkös- ja kakkosjoukkueet Seinäjoella.

Jarkko Turunen