KarTen kaksinpelin talvisarja 2017-18

KarTen kaksinpelin talvisarja 2017-18

KarTe järjestää sisäpelikaudella 2017-18 kaikille avoimen kaksinpelisarjan. Pelaajat jaetaan lohkoihin tason mukaan, joten jokainen löytää sopivia vastustajia. KarTen valmentajat tekevät ensimmäisen lohkojaon. Pelaajat ottavat yhteyttä lohkonsa muihin pelaajiin sekä sopivat ja varaavat itselleen käyvät peliajat. Sarja on maksuton KarTen jäsenille, mutta ei-jäseniltä peritään 20€.

Lohkoja pelataan 2-3 kierrosta riippuen lohkojen koosta ja pelaajien määrästä. Ensimmäisellä kierroksella kaikki pelaavat lohkoissa yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan. Toiselle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoavat alempaan lohkoon. Sitten pelataan taas yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.

Pelaajat voivat itse valita pelimuodon. Voi pelata täysimittaisen ottelun tai hiukan lyhennetyn, jolloin mahdollinen kolmas erä pelataan ottelu-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen). Pelimuoto voi olla myös tunnin aikapeli, jolloin lasketaan vain pelatut geimit. Käytettävissä olevaa peliaikaa voi siis soveltaa. Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen.

Otteluiden tulokset ilmoitetaan osoitteseen talvisarja@karjalantennis.fi. Lohkotilanteita ja tuloksia päivitetään KarTen kotisivuilla.

Ilmoittaudu mukaan 10.10.2017 mennessä osoitteeseen talvisarja@karjalantennis.fi. Ilmoita viestissä nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yhteystiedot annetaan lohkojen pelaajille, mutta KarTen nettisivuille päivitetään vain lohkojaot ja tilanteet. Jos joku haluaa mukaan kesken vuoden, niin voi ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.