KarTen kaksinpelin talvisarja 2023-24

Perinteikäs Karten hallikauden kaksinpelisarja alkaa jälleen! Pelimuotona on fast-four -peli.

Pelaajat jaetaan lohkoihin tason mukaan ja naisilla ja miehillä on omat lohkonsa. KarTen valmentajat tekevät ensimmäisen lohkojaon. Pelaajat ottavat yhteyttä lohkonsa muihin pelaajiin ja sopivat ja varaavat peliajat. Sarjaan osallistuvien tulee olla KarTen jäseniä. Sarjaa ylläpidetään osoitteessa tennisassa.fi. Jos et ole jo rekisteröitynyt Tennisässään, niin ohjeet pelaajaprofiilin luomiseen ja rekisteröitymiseen löytyvät alhaalta.

Lohkoja pelataan neljä kierrosta ja peliaikaa kullekin kierrokselle on 1,5 kuukautta. Jokaisella kierroksella pelataan yksinkertainen sarja. Seuraavalle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoaa alempaan. Sitten pelataan jälleen yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.

Jokaisen kierroksen jälkeen lohkon voittaja saa palkinnoksi 1,5 tuntia pelivuoroja KarTen halliin.

Otteluformaatti on fast four. Fast four -pelitapa Suomessa on seuraava: pelataan kaksi erää 4 gameen, no ad -säännöllä. No ad -tilanteessa syöttäjä valitsee ruudun. Erän tilanteessa 3-3 pelataan tiebreak 5 pisteeseen (kahden erolla). Mahdollinen kolmas erä pelataan ottelu-tiebreikkina 10 pisteeseen (kahden erolla). Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen. Tasapeli ei ole mahdollinen. Jos peliaika alkaa loppumaan, niin pelaajat voivat minimissään ratkaista voittajan vaikka yhdellä pelattavalla pallolla. Lohkossa pelaamatta jääneestä ottelusta ei jaeta pisteitä.

Pelaajat ilmoittavat otteluiden tulokset itse suoraan Tennisässään kohtaan “Hallisarjat” → “Karjalan Tennis Box League”. Pelaajilla on kirjautuneena tulosten syöttöoikeus (salasana) hallisarjaan.

Ilmoittaudu sarjaan 30.9.2023 mennessä osoitteessa tennisassa.fi.

Ilmoita MYÖS sähköpostilla nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen talvisarja@karjalantennis.fi. Yhteystiedot jaetaan pelaajille pelien sopimista varten.
Jos joku haluaa mukaan kesken vuoden, niin voi ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa skabaamaan!

t. KarTe

Rekisteröityminen tennisässään

HUOM! Ilmoita sähköpostilla (info@karjalantennis.fi) syntymäaikasi, niin lisäämme sen KarTen jäsenrekisteriin. Tennisässään syöttämäsi syntymäaika täytyy täsmätä KarTen jäsenrekisterissä olevaan syntymäaikaan, jotta rekisteröityminen onnistuu.

Mene osoitteeseen tennisassa.fi. Sivun oikeasta laidasta löydät kohdan ”Tärkeää infoa pelaajille”. Kyseisestä kohdasta löydät linkin rekisteröitymiseen.

Kun olet rekisteröitynyt tennisässään, voit tennisässän kautta ilmoittautua KarTen hallisarjaan. Hallisarjaan osallistuminen ei edellytä tennisliiton lisenssiä.

Jos tulee jotain kysyttävää tai ongelmia, niin voit ottaa yhteyttä Samiin 0414695985 tai info@karjalantennis.fi