KarTen kesäkauden kaksinpelisarja alkaa 10.6.

KarTen kesäkauden kaksinpelisarja alkaa 10.6.

Pelaajat jaetaan lohkoihin tason mukaan.
Naisilla ja miehillä on omat lohkonsa. KarTen valmentajat tekevät ensimmäisen lohkojaon. Pelaajat ottavat yhteyttä lohkonsa muihin pelaajiin ja sopivat ja varaavat peliajat. Sarjaan osallistuvien tulee olla KarTen jäseniä. Sarjaa ylläpidetään osoitteessa tennisassa.fi. Jos et ole jo rekisteröitynyt Tennisässään, niin ohjeet pelaajaprofiilin luomiseen ja rekisteröitymiseen löytyvät alhaalta.

Lohkoja pelataan kaksi kierrosta ja peliaikaa yhdelle kierrokselle on 6 viikkoa. Kummallakin kierroksella pelataan yksinkertainen sarja. Seuraavalle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoaa alempaan. Sitten pelataan jälleen yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.

Jokaisen kierroksen jälkeen lohkon voittaja saa palkinnoksi 1,5 tuntia pelivuoroja KarTen halliin.

Otteluformaatti on seuraava: pelataan kaksi erää 6 gameen, no ad -säännöllä. No ad -tilanteessa syöttäjä valitsee ruudun. Erän tilanteessa 6-6 pelataan tiebreak 7 pisteeseen (kahden erolla). Mahdollinen kolmas erä pelataan ottelu-tiebreikkina 10 pisteeseen (kahden erolla). Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen. Tasapeli ei ole mahdollinen.

Lohkossa pelaamatta jääneestä ottelusta ei jaeta pisteitä.

Pelaajat ilmoittavat otteluiden tulokset itse suoraan Tennisässään kohtaan “Hallisarjat” → “Karjalan Tennis Box League”. Pelaajilla on kirjautuneena tulosten syöttöoikeus hallisarjaan.

Ilmoittaudu sarjaan 9.6.2024 mennessä osoitteessa tennisassa.fi.

Tervetuloa skabaamaan!

Terv
KarTe

Rekisteröityminen tennisässään

HUOM! Ilmoita sähköpostilla (info@karjalantennis.fi) syntymäaikasi, niin lisäämme sen KarTen jäsenrekisteriin. Tennisässään syöttämäsi syntymäaika täytyy täsmätä KarTen jäsenrekisterissä olevaan syntymäaikaan, jotta rekisteröityminen onnistuu.

Mene osoitteeseen tennisassa.fi. Sivun oikeasta laidasta löydät kohdan ”Tärkeää infoa pelaajille”. Kyseisestä kohdasta löydät linkin rekisteröitymiseen.

Kun olet rekisteröitynyt tennisässään, voit tennisässän kautta ilmoittautua KarTen kesäsarjaan. Kesäsarjaan osallistuminen ei edellytä tennisliiton lisenssiä.

Jos tulee jotain kysyttävää tai ongelmia, niin voit ottaa yhteyttä Samiin 0414695985 tai info@karjalantennis.fi