KarTen M55- joukkue 3-0 voitolla yöhön

Tehdäänpä heti selväksi, että tämän ikäsillä ”voitolla yöhön” tarkoittaa ahtautumista autoon ja kohti kotia pimeällä maantiellä.
Mutta sitten otteluihin.
KarTella pelivuoroissa Lappeenrannan Tennisseuraa vastaan olivat Antti Palviainen, Jari Mykkänen ja Jyrki Sarkkinen.

Antti rikkoi verkon keskihihnan ensimmäisellä syötöllään

Kaikesta näki, että Antilla oli lataus kohdallaan. Ensimmäinen syöttö ja verkko korjaukseen! Korjauksen jälkeen ottelua päästiin jatkamaan. Ensimmäinen erä oli tasainen, jonka Antti käänsi 6-4 voitoksi. Toinen erä meni sitten selvemmin numeroiden ollessa 6-1. Näin siis Antti kairasi voiton Esa Vaartajasta hyvillä syötöillään ja verkkopelillä.

Jarilta vakuuttavaa työskentelyä läpi ottelun

Jari sai vastaansa Ossi Koikkalaisen. Ennakkoon ottelusta odotettiin tasaista mutta toisin kävi. Peruspelillä, viuhuvalla kämmenellä ja pelitemmon hallinnalla Jari otti selkeän voiton numeroin 6-2, 6-2. Ottelun lopussa Jarin viimeisiä gameja haittasi ”alaraajavamma,” jota emme tietenkään turvallisuussyistä identifio tulevia otteluja ajatellen.

Nelinpelistä myös voitto

Neluriin meiltä lähtivät Jyrki ja Antti. Lappeenrannalta puolestaan kentälle astuivat Esa Vaartamo ja Jari Munnukka. Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja siitä saatiin onnistuneen verkkopelin ansiosta 6-4 voitto. Toinen erä tulikin sitten samalla taktiikalla selvemmin, numeroin 6-1.

M55- joukkueen seuraava ottelu on noin kahden kuukauden päästä Lahdessa, jolloin pelataan kaksi ottelua viikonlopun aikana. Kotiottelua kotiyleisö joutuu odottamaan huhtikuulle saakka. Liput tuleva myyntiin lähiaikoina…..