KarTen M55-joukkueen kausi päättyi niukkaan 2-1 voittoon

Kauden viimeiseen otteluun saimme vieraita Helsingistä. Helsinki Tennis Club saapui Joensuuhun joukkueella, jossa pelasivat Juha Petsola sekä tuore M55 -luokan kaksinelin Suomen mestari Greg Jacobs.

Joensuulaisittain ottelussa panosta riitti. Perinteistä Seniori-lopputurnausta neljän parhaan joukkueen kesken ei järjestetä tänä keväänä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Suoralla 3-0 voitolla sarjanousija varmistaisi hyvin suurella todennäköisyydellä pronssiset mitalit, kun taas 2-1 tuloksella joutuisimme jännittämään ensi viikonlopun sarjan viimeisen ottelun tulosta.

Kaksinpeleissä Antti Palviainen ja Paavo Sivonen ottivat voitot hurjilla taisteluilla. Molemmilla kentillä tilanteet vaihtelivat puolin ja toisin. Katsomossakin huokailtiin hurjien pallorallien huumamana. Molemmat kaksinpelit olivat parasta mahdollista senioritennisviihdettä. Urheilutermein sanottuna, ”kentälle jätettiin kaikki!”. Kaksinpelien jälkeen tilanne oli kutkuttava 2-0 KarTelle. Antti voitti Juha Petsolan 6-0 ja 7-6 sekä Paavo Greg Jacobsin 6-3, 4-6 ja 10-6.

Nelinpelissä kehiin astui Antin kaveriksi Jyrki Sarkkinen. HTC jatkoi samalla kokoonpanolla. Tämäkin ottelu oli hyvin tilanne- ja tapahtumarikas. Kahden tai kolmen gamen erot saatettiin ottaa hetkessä kiinni. HTC oli tärkeimmillä hetkillä terävämpi ja vei hyvätasoisen ottelun kotijoukkueen ja yleisön harmiksi 7-6, 6-4.

Kausi on siis taputeltu ja katseet kohdistuvat tulevaan kauteen, joka perinteisin tavoin alkaa noin kesällä ”massan hankinnalla” (lue: ny rillataan). KarTe M55-joukkue haluaa kiittää kaikkia fanejaan tästä kaudesta ja toivottaa kaikille kartelaisille (ja myös muille lukijoille) hyvää kevättä ja kesää sekä voimia tällä hetkellä jylläävän yhteisen vastustajamme kukistamiseksi.

KarTen M55 SM-sarjajoukkue kaudella 2019-2020:

Jari Mykkänen, Antti Palviainen, Matti Salmi, Jyrki Sarkkinen, Paavo Sivonen, Kari Teerikorpi