KarTen miesten 50 SM-sarja joukkue jatkaa voittojen tiellä

19.1. 2019 Tapiolan tennis saapui ilman ”joensuulaista” ykköspelaajaansa Mikko Sillanpäätä. Mikko on joensuulaisille tuttu, sillä hän oli voittamassa miesten SM-sarja hopeaa 1995 JoTS:ille (Nurminen, Pajuri, Sillanpää, Hirvonen ja kapteeni Nevalainen) ja  Mikko oli nostamassa KarTea SM-liigaan muutamia vuosia sitten. Lisäksi Pohjois-Karjalan Petri Nevalainen ja Mikko voittivat TaTen riveissä 35-vuotiaiden SM-kultaa.

TaTe todellakin kaipasi Mikkoa pelillisesti, mutta myös vanhat joukkuekaverit Petri ja Matti kaipasivat Mikkoa jälleennäkemisen toivossa.

Ykkösten pelissä Matti Pajuri jatkoi flowta ja esitti parastaan. Alun tahmeuden jälkeen Matti pelasi  vapautuneesti ja 6-1, 6-1 voitto Timo Vanhatalosta.

Petri Nevalainen oli 5-3 häviöllä hyvin pelannutta Joakim Lindborgia vastaan. Sitten sisuuntunut ja tarkkaa peruspeliä voimakkailla peruslyönneillä pelannut Petri kampesi 7-5, 6-1 voiton.

Nelinpelissä Pajuri ja Palviainen ei antanut mitään mahdollisuuksia Lindborg / Laakkoselle. Kauden parhaalla pelillään KarTelle 6-0, 6-1 voitto. 

Kiitos runsaslukuiselle yleisölle

T: Hallitsevat Suomen mestarit 

Ja kuten huomaatte tästä historiallisesta mestaruudesta otetaan kaikki ilo irti :) , vielä kun voidaan. Jos vielä mestaruus uusiutuisi, niin sitten se vasta riemu repeää :D