M 50 v – joukkue juhli viimeistä peliä pitkän kaavan mukaan

Arvatenkin lukijoidemme joukossa saattaa olla henkilöitä, joilla on vilkas mielikuvitus. Heille tiedoksi, että seuraavassa kirjoituksessa, otsikosta huolimatta, ei ilmene mitään meheviä paljastuksia yöelämästä. Siksi kokeneita konkareita joukkueen jäsenet ovat, että paljastusoikeudet ovat myyty 8- Yötä lehdelle. Joten viimeinkin asiaan!

KarTen M 50- joukkueen vieraaksi kauden viimeiseen peliin saapui Keuruun Tennisseura kovalla joukkueella, Timo Levonen ja Jari Pahkasalo. Kotijoukkueen sisäisten karsintojen jälkeen vastuut pelaamisesta ottivat Antti ja Matti. Muun joukkueen ohjeet olivat Antille ja Matille olivat selkeät: Nauttikaa pelaamisesta! Ja niin totta vie teimme!

Antti aloitti ottelunsa Timoa vastaan jäätävästi. Liekö normaaliin valmistautumiseen kuulunut lauantainen n. 30 km hiihtolenkki umpimaastossa painanut Antin jaloissa, kun Timo takoi alta puolen tunnin ensimmäisen erän tulokseksi 6-0. Jäätävä alku kerta kaikkiaan. Toisessa erässä Antti alkoi taistelemaan ja pakotti pitkillä palloralleilla sekä taktisilla oivalluksillaan Timon altavastaajan rooliin. Erä Antille 7-5. Näin siirryttiin kolmanteen erään ja pitkään tie-breikkiin. Tämä ympäripyöreä erä kääntyi lopulta Timolle, moninkertaiselle SM-mitalistille, numeroin 10-7.

Samaan aikaan toisaalla, Matti ja Jari pelasivat omaa urakkaansa. Matti aloitti ensimmäisen erän hurmiossa ja vei sen numeroin 6-2. Vähitellen Jari pääsi sinuiksi Mehtimäen kentän kanssa ja tahti muuttui. Tarkoilla, linjan tuntumaan suuntautuneilla lyönneillä, Jari juoksutti Mattia. Erä Jarille 6-4. Joten tässäkin siirryttiin kolmanteen erään ja tie-breikkiin. Siitä tulikin varsinainen trilleri. Ottelupallot seurasivat toisiaan ja viimeinkin 7 ottelupallolla Matti sai ottelun ratkaistua. Erä Matille numeroin 18-16.

Samat miehet jatkoivat nelureissa. Eikä tämäkään ottelu tehnyt poikkeusta. Pitkän kaavan mukaan pelattiin ja tiukka ottelu kääntyi Antille ja Matille 6-3, 6-7 ja 13-11.

Ottelu siis KarTelle 2-1. Kauden lopullinen sijoitus sarjassa tullee olemaan joko 3 tai 4.

Ottelun jälkeen median haastattelussa Antti ja Matti kertoivat joukkueen suunnanneen katseensa jo tulevaan massakauteen. Haastattelun jälkeen jäin pohtimaan, olisiko ollut syytä kysyä tarkennusta massakauden ohjelmasta. Viime syksynähän kävi niin, että Antti saapui syksyn training campille huippukunnossa ja Matti 8 kiloa painavampana. Ehkä tällä kertaa joukkueen valmennus tarkentaa pelaajilleen ohjelman.

Miesten 50 v-joukkue haluaa kiittää kuluneesta kaudesta hyvin kannustanutta, uskollista fanijoukkoa, jonka tuella joukkue saavutti pelkkiä kotivoittoja. MEHTIMÄEN TAIKA PITÄÄ! Tapaamisiin ja hyvää ”massakauden” odotusta!

Antti, Kari, Paavo, Petri ja Matti