M55 -joukkue kiertueella

KarTen 55-v ikinuorten miesten joukkue kävi voitokkaalla vierailulla Keski-Suomessa ja Hämeessä. Kiertueelle lähtivät Jyrki Sarkkinen, Antti Palviainen ja Matti Salmi.

Voitot molemmista otteluista numeroin 2-1

Jyväskylässä Anttia vastaan asettui JTS:n Tuomo Watia. Antilla oli alussa vaikeuksia päästä kiinni sekä Watian peliin että kovaan kenttään. Lopulta peli asettui uomiinsa ja Antti vei voiton 6-3, 6-0. Tampereella TaTS:n Petri Merta aiheutti Antille niinikään sydämen tykytyksiä hyvällä pelillään. Ottelu oli tiukka ja Antin mukaan myös erittäin vaikea. Antin varmuus ratkaisi ottelun ja numerot olivat 7-5 ja 6-4.

Toisissa kaksinpeleissä ei sitten KarTelle pisteitä herunutkaan. Lähes kahden vuoden sarjapelitauolta palanut Matti puhkui intoa ja hyvää kuntoa, aina siihen saakka kunnes pelit alkoivat. JTS:n Kimmo Vierinkari pelasi tylysti Matin vahvuudet pois ja lukemat 6-1, 6-1 kertoivat tasoerosta olennaisen. Tampereella Matti vastaan asettui tuttu pelikumppani TaTS:ta Jukka Kaivanto. Keskinäiset ottelut ovat aina olleet kestoltaan pitkiä. Niin tälläkin kertaa ja lähes kahden ja puolen tunnin aherruksen jälkeen Jukka otti voiton numeroin 6-2, 7-6.

Jyrki ja Antti voittojen takuumiehinä

Etukäteen sovitulla taktiikalla vedettiin kauden viimeinen vieraskiertue läpi. Nelinpeleissä Jyrki ja Antti astuivat kehiin.  Jyväskylältä vastaan tulivat Tuomo Talvinen ja Kimmo Vierinkari. Ottelun ensimmäinen erä sujui täysin KarTen hallinnassa. Jyrki ja Antti esittivät todella upeata nelinpeliä runsaslukuiselle yleisölle, voittaen erän 6-2. Toinen erä meni samoin numeroin mutta jyväskyläläiset pääsivät paremmin kiinni otteluun. Gamet venyivät jatkopalloille ja niistä saimme punnerrettua taidolla ja tahdolla tärkeimmät pisteet kotiin.

Tampereella TaTS:lla oli asettaa nelinpeliin tuoreet miehet. Kentälle astuivat nelipelispesialistit Risto Moilanen ja Hannu Vähätalo. Ottelu oli hyvätasoinen ja tiukka. Jyrki ja Antti jatkoivat edelleen hyviä otteitaan mutta Risto ja Hannu näyttivät ensi palloista lähtien, että pisteitä ei heru helpolla Tampereen tennispyhätöstä. Ensimmäinen erä KarTelle 6-3. Toisesta erästä muodustui thrilleri. Kulminaatiopisteeksi muodostui erän 10 game, jonka monien vaiheiden jälkeen voitimme. Eivätkä kaksi viimeistä gamiäkään tulleet helpolla. Lopputuloksena erävoitto numeroin 7-5. Huh, huh, mikä matsi.

Vaikka pari pistettä menetettiinkin, olemme sarjassa toisena. Jäljellä on vielä kaksi kotiottelua. Näissä otteluissa fanaattisen kotiyleisömme tuki nousee mittaamattomaan arvoon, sillä olemme vain pisteen jäljessä sarjakärkeä. Toisen ottelun ajankohdaksi on sovittu 24.3.18 klo 14. Toisen ottelun ajankohtaa ei olla vielä lyöty lukkoon.

Tervetuloa kannustamaan kaikkia KarTen joukkueita Mehtimäelle!