Valmennuksen infokirje kesä 2019

Hallikausi 2018-2019 alkaa olla loppusuoralla. Talven harjoitusajoilla harjoitellaan 31.5 saakka. Tilanteen mukaan osa kilpalinjalla olevien harjoituksista pidetään ulkona sään ja kenttien kunnon salliessa toukokuun aikana. Alempana tarkempaa tietoa kesästä ja siihen liittyvä kysely. Lue huolella info ja ilmoita Jasulle kesän harjoittelustasi ohjeiden mukaan.

Kesän valmennuskausi alkaa virallisesti 3.6. ja päättyy 23.8. Tennislukkareita on tänäkin kesänä kaksi. Tennislukkari 1 on käytössä 3.6-28.6  ja 22.7- 9.8 ja tennislukkari 2 on  12.8-23.8 Huomioithan nämä lukkarit ja niiden päivämäärät! Syyskausi käynnistyy 3.9 (eli elokuun viimeisellä viikolla ei ole harjoituksia ennen syyskauden alkamista)

Syynä näihin kahteen eri tennislukkariin on koulujen alku elokuussa. Harjoitusajat painottuvat aamuun ja iltapäivään tennislukkari 1 aikana ja tennislukkari 2 aikana harjoitusajat ovat iltapäivällä ja illalla. Nämä tarkemmat harjoitusajat ilmestyvät 24.5 mennessä seuran kotisivuille.

Kilpapelaajien kisa- ja leirikalenteri ilmestyy viikolla 20. Kesän aikana ei ole talvella järjestettyjä seuran sisäisiä pelileiripäiviä harraste/kilparyhmille. Toivomme pelaajien pelaavan paljon omalla ajalla taitojen kartuttamiseksi. Tämän infon lopussa on tarkempaa tietoa, kuinka omalla ajalla pelaaminen on maksutonta seuramme ulkokentillä.

Juhannusaattona pe 21.6 ei ole harjoituksia. Heinäkuussa pidettävä 3 viikon tauko yhteisestä valmennuksesta 1.7- 21.7 on tarkoitettu omaehtoiseen aktiiviseen harjoitteluun.

Valmennuksellinen tenniskesä kestää 9 viikkoa. Pelaajilta pyydetään taas etukäteen tietoa kuinka monta viikkoa kukin on valmennuksessa mukana kesän aikana, jotta valmennus saadaan suunniteltua niin valmentajien ja apuvalmentajien kuin valmennettavien kannalta mahdollisimman toimivaksi. Valmentajat ovat sijoittaneet pelaajat tasonsa mukaisiin ryhmiin. Kesän tasosi ja viikoittaisen harjoitusmääräsi löydät seuran kotisivuilta kohdasta valmennus –> Pelaajien taso kesä 2019. Ilmoita Jasulle sähköpostilla (jasujaska@hotmail.com) 19.5 mennessä kuinka monta viikkoa aiot kesällä pelata. Se on samalla valmennusmaksun peruste. A = 7-9 viikkoa, B = 4-6 viikkoa. Ilmoita myös jos et pysty kesällä pelaamaan mutta haluat jatkaa syyskaudella.

Valmennuksen hinnoittelu on kahden eri vaihtoehdon mukaan. Täyden valmennuskokonaisuuden valitseva henkilö on valmennuksessa 7-9 viikkoa ja valmennusmaksu on täyden hinnan mukainen. Osittainen valmennuskokonaisuus on 4-6 viikon valmennus, jonka hinta on pienempi kuin täydessä valmennuskokonaisuudessa. Valmennusmaksut sisältävät myös ns hallivakuuden eli sateen sattuessa treenejä ei peruta vaan ne siirtyvät sisätiloihin. Valmennusmaksujen alennukset esim sisaralennukset ovat voimassa vain koko kesän valmennuspaketin(7-9 vkoa) valinneille, ei osittaisissa valmennusmaksuissa. Maksujen eräpäivä tulee olemaan kesäkuussa.

Kesän valmennukseen osallistuvilla junioreilla tulee olemaan tänäkin kesänä mahdollisuus pelata ilman ajanvarausta veloituksetta seuran kentillä. Tätä etua toivomme pelaajien käyttävän muunakin aikana kuin heinäkuussa. Kenttien vieressä olevaan harmaaseen valvontakonttiin tulee lista kesällä pelaavista pelaajista. Käy kertomassa kenttävahdille nimesi ja mille kentälle olet menossa pelaamaan.(mikäli joku varaa ja maksaa kentän, on hänellä oikeus tulla siihen kentälle.) Mikäli kenttävahti ei ole jostain syystä paikalla, voit mennä vapaalle kentälle mikäli ovet ovat auki. Ovien ollessa kiinni , kenttien avain löytyy kentän 1 kenttäaidassa olevasta vaijerilukosta , jonka saat koodilla 1307 auki. Muista palauttaa avain lukkoon ja lukita ovi kun olet lopettanut pelaamisen ja laittaa vaijerilukkoon joku muu numerosarja kuin 1307! Mutta muutoin AINA ensiksi ilmoittamaan vahdille ja sitten vasta kentille! Varaudu siihen, että mentyäsi kentälle ilman ilmoitusta, kenttävahti saattaa tulla varmistamaan pelioikeutesi(eli tarkistamaan löytyykö nimesi listasta). Muista myös kunnostaa eli harjata kenttä hyvin käytön jälkeen.

Massakentällä pelaavien on pidettävä huoli siitä, että kengät puhdistetaan erittäin huolellisesti (tai vaihdetaan toisiin) ennen halliin menoa sateisina päivinä.

Toivomme pelaajien käyttävän hyväkseen tätä etua pelata omalla ajalla maksutta ns vapailla kentillä. Omaehtoinen harjoittelu ja pelaaminen on kaiken A JA O tullakseen  hyväksi urheilijaksi lajissa kuin lajissa. 

Kesän valmennuksen hinnoittelu:

Kilpa 13-18 (B) (valmennusta 8 tuntia/vko):
– koko kesä (7-9 vko) = 570 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) =450 €

Kilpa 13-18 (A) (valmennusta 6 tuntia/vko):
– koko kesä (7-9 vko) = 390 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) = 310 €

Keltainen  11-13 ja vihreä kilpa  (valmennusta 4 tuntia/ vko):
– koko kesä (7-9 vko) = 260 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) = 210 €

Oranssi , punainen kilpa  (valmennusta 3 tuntia/ vko):
– koko kesä (7-9 vko) = 190 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) = 150 €

Vihreä , keltainen harrastus A (valmennusta 3 tuntia/ vko)
– koko kesä (7-9 vko) = 190 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) = 150 €

Oranssi , punainen , keltainen harrastus B (valmennusta 2 tuntia/ vko)
– koko kesä (7-9 vko) = 130 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) = 105 €

Punainen harrastus (valmennusta 1 tuntia/ vko)
– koko kesä (7-9 vko) = 65 €
– osittainen valmennus (4-6 vko) = 45 €

Hasta el verano ninõs y ninãs!!!
Valmentajat