VUODEN 2019 PALKITUT

Vuoden miespelaaja: Ville Maaranen
Ville oli suurin syy sille, miksi KarTen ykkösjoukkue nousi kauden 2018-2019 päätteeksi Tennisliigaan. Ville voitti divarikaudella kaikki pelaamansa seitsemän kaksinpeliä ja nousi myös parhaimpaansa Suomen rankingissa.
Nyt vuoden 2020 alussa Villen ranking on 24.

Vuoden juniori: Eelis Raasio
Eelis oli vuoden 2019 ahkerin kisojen kiertäjä ja harjoitustunteja vuoden aikana myöskin kertyi melkoinen määrä. Loistava esimerkki siitä kuinka ahkera kisojen kiertäminen on tärkeää pelaajan kehittymisen kannalta.
Keep it going Eelis!

Vuoden seniori: Antti Palviainen
Miehet 55v kaksinpelin Suomen mestari. KarTen senioriosastolla taso on todella kova ja vuonna 2019 Vuoden senioripalkintoon vaadittiin ei enempää, eikä vähempää kuin Suomen mestaruus.

Vuoden harjoituskaveri: Miko Piiroinen
Miko on joka pelaajan unelmaharjoituskaveri. Päivästä toiseen Miko jaksaa tsempata ja harjoitella loistavalla asenteella KENEN KANSSA TAHANSA.

Vuoden harraste tyttöpelaaja: Anniina Turunen
Anniinan iloinen ilme ja positiivinen asenne ovat tuttu näky harjoituksissa.
Loistava harjoituskaveri joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Vuoden harraste poikapelaaja: Konsta Hirvonen
Konsta on käynyt pitkäjänteisesti ja säännöllisesti harjoituksissa. Aina loistavalla asenteella ja hyvällä fiiliksellä harjoituksissa.
Jääkiekkotermein: luottopakki

Vuoden harraste aikuispelaaja: Pille Puss
Pille kuuluu siihen harvalukuiseen joukkoon, jotka ovat olleet mukana aikuisvalmennuksessa alusta asti. Pille on myös osallistunut KarTen järjestämiin kansallisiin turnauksiin naisten sarjaan. Hän tykkää seurata tennistä Europortilta etenkin Grand Slam turnausten aikaan ja noista peleistä riittää puhetta myös treeneissä.

Vuoden tennisteko: Liiganousu
KarTen ykkösjoukkue nousi kauden 2018-2019 päätteeksi takaisin Tennisliigaan. Suoritus on melkoinen täysin oman kylän pelaajilla toteutettuna ja onhan ykkösdivarin taso noussut muutamassa vuodessa hurjasti.

Vuoden joukkue: M50 joukkue
KarTen M50 joukkue uusi kaudella 2018-2019 edelliskauden Suomen mestaruuden. Kuten tiedetään, mestaruuden uusiminen on aina vaikeaa, joten iso hatunnosto joukkueelle!

Vuoden valmentaja: Sami Korhonen
Sami on KarTen aikuisvalmennuksen kehittäjä. Syksystä 2010 lähtien Joensuussa on ollut tarjolla ryhmävalmennusta aikuisille ja pelaajien määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Tällä hetkellä jo 40 aikuispelaajaa käy säännöllisesti valmennuksessa.

Vuoden vanhempi: Ansa Airikainen
Ansan kanssa on aina ollut valmentajien helppo toimia. Sujuva yhteistyö valmentajien kanssa jo yli 10 vuoden ajan kilpajuniorien vanhempana.

Vuoden seuratoimija: Hannu Mähönen
Hannu on jo vuosien ajan ollut tuttu näky hallilla KarTen järjestämien tenniskisojen aikaan. Kisojen järjestämiseen tarvitaan aina talkoolaisia ja Hannu on ollut luottomies tässä. Kuuleman mukaan Hannu on saanut tennikseltä paljon ja haluaa näin antaa takaisin lajille.

Vuosien tennisteko: Reino Korhonen
Nelinpelineuvos Reino Korhonen. ”Reiska” oli Joensuulaisen nelinpelin innoittaja ja puuhamies. Vuodesta 2000 alkaen Reiskan järjestämä jokavuotinen nelinpeliturnaus on tuonut Joensuulaiset nelinpelin harrastajat yhteen. Tänä vuonna turnaus järjestetään 20. kerran ja turnaus on Reinon muistoturnaus nimeltään ”Reiskan Kannu”.