VUODEN 2020 PALKITUT

Vuoden pelaaja: Patrick Stenfors
Jo toista kautta putkeen KarTen miesten ykkösjoukkuetta edustava porilaislähtöinen Patrick Stenfors on KarTen vuoden pelaaja. Viime kaudella kovatasoisessa SM-liigassa ja tällä kaudella I-divisioonassa tasaisen kovalla tasolla suorittava Patrick on ollut hyvä vahvistus kentällä ja luotettava ja mukava kaveri kentän ulkopuolella.

Vuoden juniori: Eelis Raasio
Toista vuotta peräkkäin KarTen vuoden juniori on Eelis Raasio.
Eelis on jatkanut nousujohteista harjoittelua ja kilpailemista myös vuonna 2020.
Vuoden kruunasi 12-vuotiaiden sarjassa sekanelinpelin SM-pronssi.

Vuoden seniori: Paavo Sivonen
M55 joukkueen Paavo Sivonen oli vuonna 2020 voittamaton kotihallissaan. Edes Suomen tennisliiton vuoden senioripelaajaksi valittu Pekka Salminen ei saanut kaadettua Pavea. Ikinuori ja kovakuntoinen Paavo kypsyttää vastustajansa sekä henkisesti ja fyysisesti.

Vuoden harjoituskaveri: Kasper Haapala
Vuoden 2020 harjoituskaveri on Kasper Haapala. Nuoresta iästään (10 vuotta) huolimatta
Kasper on osoittanut mahtavaa henkistä kypsyyttä kannustaessaan harjoituskavereita ja harjoittelemalla hyvällä asenteella kenen tahansa kanssa!
Tuleva pelimies niin tenniksessä kuin jääkiekossa.

Vuoden harraste tyttöpelaaja: Vilhelmiina Piirainen
Vilhelmiina on ollut KarTen toiminnassa pitkään mukana ja pitkäjänteisen harjoittelun tulos näkyy kentällä tänä päivänä. Vilhelmiina on ollut harrastepuolen pelaajista yksi aktiivisimmista pelipäiviin ja seuran tapahtumiin osallistujista.

Vuoden harraste poikapelaaja: Paavo Martikainen
Nuoresta velikullasta on kasvanut vuosien saatossa pelikenttien herrasmies. Paavo on myös ollut KarTen toiminnassa pitkään mukana ja hyvä esimerkki pitkäjänteisen harjoittelun myötä saadusta elinikäisestä taidosta kansainvälisessä lajissa.

Vuoden harraste aikuispelaaja: Pauliina Karvinen
Pauliina on saanut paljon aikaan vuonna 2020 KarTen naisten harrastetenniksessä. Pauliina pelaa valmennuksen lisäksi paljon omalla ajalla, aloittanut kilpailemisen ja kannustanut myös muita harrastajia kilpailuihin.

Vuoden tennisteko: Pelaajien paluu pelikentille koronatauon jälkeen
Kevät oli myös tennisyhteisölle haastavaa aikaa, kun pelaamaan ei päässyt pariin kuukauteen ja taloushaasteet kohdistuivat myös KarTeen.
Olikin todella ilo huomata miten sekä valmennuksessa olevat pelaajat, että muut lajin harrastajat palasivat sankoin joukoin kentille toukokuussa ja harrastajamäärät ovat jopa nousseet tänä epävarmana aikana.
ISO KIITOS kaikille tenniksen harrastajille Joensuussa!

Vuoden joukkue: M50 joukkue
Tässä sarjassa oli jälleen kerran kova taso. M40 joukkue comeback-pelaajilla nousi SM-liigaan kaudeksi 2020-2021. M55 joukkue voitti SM-pronssia kaudelle 2019-2020, MUTTA TRIPLAMESTARUUS vie vuoden joukkue -palkinnon jälleen M50 joukkueelle, joka lopetti huipulla viime kauden jälkeen.

Vuoden valmentaja: Tommi Nissinen
Tommi muutti Joensuuhun syksyllä 2019 ja on ollut mahtava lisä KarTen toimintaan. Tommi on ammattitaitoinen kaikenikäisten ja -tasoisten pelaajien kehittäjä. On tuonut kokemuksellaan hyviä näkemyksiä seuran toiminnan kehittämiseen.
Tommi on taitava motivoimaan pelaajia ja pelaajat viihtyvätkin hyvin Tommin tunneilla.

Vuoden vanhempi: Sami Simonen
Vanhemman rooli lapsen harrastuksessa on tärkeä. Sami onkin esimerkillinen vanhempi lastensa harrastuksen tukemisessa. Pelaa aktiivisesti lastensa kanssa, mutta jättää valmennuksellisen puolen valmentajille.
Samin kanssa on ollut valmentajienkin helppo asioida ja yhteistyö toimii hyvin.

Vuoden seuratoimija: Taina Meriläinen
Taina on ollut pitkään mukana KarTen toiminnassa ja tullut aikanaan seuran toimintaan lasten ja oman harrastuksen myötä.
Taina on pitänyt huolen että kisoissa on ollu laadukkaita palkintoja ja hankkinut tukijoita KarTen toimintaan.
Näitä tekijöitä ei ole seuratoiminnassa liikaa!