50v SM-sarja: KarTe voittoon

50v SM-sarja: Viime vuoden semifinalistit kohtasivat taas; KarTe – Jyväskylä

23.11.2019 Mehtimäen hornankattila

Ykkösten pelissä Pajuri kohtasi Pykälämäen ja ensimmäisessä erässä  Petri Pykälämäellä JTS:stä oli jo kolme murto- ja eräpalloa, mutta yhdessäkin pallossa Pajuria juoksutettiin kuin kuoriämpäriä ja koholyönnin kopsahtaessa viivaan Pajuri tuurilla sai nostettua pallon peliin ja sai kammettua erän 7-6. Toisen erän tiukan alun jälkeen Pajuri pelasi hurmoksessa ja kaikki lyönnit onnistuivat: stopparit, volley, läpilyönnit.. ja 6-2 toinen erä KarTelle.

Kakkosten kaksinpelissä KarTen Nevalainen kohtasi taas Paavolan. Peruslyöntipalloralleja kovalla temmolla kulmasta kulmaan nähtiin läpi ottelun, mutta Nevalaisen poweri oli vain liikaa ja Petri tiukasti, mutta ansaitusti 6-3, 6-4 voittoon. 

Nelinpeliin jouduttiin laittamaan samantyyliset takakenttäpelaajat Pajuri ja Nevalainen kehiin ja yhteistyö oli siihen nähden hyvää. (Vasurinelurispealistit Hakulinen ja Halla-Aholla oli muita menoja) Nevalaisen voimat ehtyivät ja Pajuri joutui juoksumieheksi. Ensimmäinen erä meni tie-breakiin ja tilanne oli nopeasti 0-3, mutta Karte nousi kuitenkin erävoittoon ja toisen erän alkuvaikeuden jälkeen myös toinen erä KarTelle 6-2. Väsyneet, mutta onnelliset KarTelaiset jaksoivat kuin jaksoivatkin lähteä kotiin :)

KarTelle 3-0 voitto ja sarjakärkeen yhdestä 3-0 tappiosta huolimatta. Kolmella 3-0 voitolla eli 9:llä pisteellä on hyvä jatkaa runkosarjaa.

21.12 saapuu HVS Mehtimäelle klo 11.15

Tervetuloa

Kiitoksia vielä tuhannesti yleisölle. 

T: nuoret tosimiehet