Seniorien super-lauantai alkoi voitolla

Senioritennisherkkua oli tarjolla 23.11.19 lauantaina koko rahan edestä, kun KarTen M55- ja M50- joukkueet pelasivat peräkkäin SM-sarjaottelunsa Mehtimäen kattilassa. Vanhemmat tieteenharjoittajat (M55) aloittivat ottelunsa anivarhain, eli noin klo 12. Samaan aikaan nuoriso (M50) oli vielä unihiekkaa hieromassa pois silmistään.
KarTen M55- joukkueen vieraaksi saapui Smash Helsingistä, joukkueella Lars-Erik Korpela ja Marcus Walsh.

Kaksinpelit
Kaksinpelit sujuivat kotijoukkueen komennossa. Antti Palviainen voitti ottelunsa Lars-Erik Korpelaa vastaan varsin tasapainoisen esityksen jälkeen numeroin 6-1, 6-1. Tällä kertaa Antti ei jättänyt mitään sattuman varaan toteuttamalla päättäväisesti sovittua pelisuunnitelmaa. Toisessa ottelussa Paavo Sivonen sai vastaansa Marcus Walshin. Ottelun ensimmäinen erä oli varsin vauhdikasta tennistä, jossa ei lyöntejä säästelty. Monien vaiheiden jälkeen Paavo nappasi 6-4 erävoiton. Toinen erä tulikin selvemmin, tällä kertaa numeroin 6-2.

Parasta neluria miesmuistiin
Voi olla, että reportterin muisti on lyhyt mutta katsomosta käsin katsottuna nähtiin nelinpelissä varsin yksipuolinen esitys. Kotijoukkueen Jyrki Sarkkinen ja Antti Palviainen esittivät sellaista taituruutta, notkeutta ja nopeutta kentällä, että yleisökin välillä huokaili huimien suoritusten huumaamana. Smashin Korpela ja Walsh joutuivat tällä kertaa toteamaan kotijoukkueen paremmuuden luvuin 6-2, 6-0.

KarTen M55- joukkueen viimeinen kotipeli ennen hyvin ansaittua joulutaukoa on 14.12.19 noin klo 14. Tällöin vieraaksi saapuu EsTe-78.