Cesilia cup 2018 ilmoittautuminen käynnissä

Cesilia Cup 2018

Ilmoittauttuminen vuoden 2018 perinteiseen nelinpelin Cesilia Cupiin on käynnissä. Pelattavat sarjat ovat perinteiset yleinen sarja, seniorisarja sekä supersenioreiden (70v täyttäneet) sarja. Yleiseen sarjaan voivat osallistua kaikki STL:n C-D tasoituksen omaavat pelaajat. Seniori ja superseniorisarjoissa tasoitus on vapaa.

Seniorisarjassa voivat pelata ne pelurit jotka ovat täyttäneet 60v tai täyttävät 60v vuoden 2018 aikana. Supersenioreita koskevat samat rajoitukset ikärajana 70v. Yleisessä sarjassa ei ole ikärajoituksia.

Joukkue voi koostua 2 – 4 pelaajasta ja on suositeltavaa että joukkueessa olisi useampi kuin 2 pelaajaa loukkaantumis- ym. poissaolojen varalta. Jokaisen ilmoittautuneen joukkueen tulee ilmoittaa yhteyshenkilö ja hänen yhteystietonsa järjestäjälle. Pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa ja sarjassa. I kierroksen pelit pelataan totutusti siten että jokaisen sarjan joukkueet jaetaan lohkoihin jolloin jokaiselle joukkueelle tulee useampi peli. Jatkopelit pelataan cup-peleinä.

Ilmoittautuminen alkaa välittömästi ja päättyy 31.1.2018. Ilmoittautumismaksu on 20 euroa/pelaaja jokaisen joukkueen osalta. Ilmoittautumismaksu tulee suorittaa ennen pelien aloittamista. Ilmoittautua voi seuraavasti; senioritennis@gmail.com  0417092545 tai Reino Korhonen 0405647996. Ilmoittautumismaksusta tulee lasku jokaisen joukkueen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksujen tuotot menevät suoraan KarTen junioritoiminnan hyväksi.

Lopputurnaus järjestetään la 28.4 klo 14.oo alkaen.

 

Turnausterveisin,

 

Karjalan Tennis ry   Kalustepinnoite Korhonen Oy