KarTen M55 voitti kärkikamppailun

Sarjapelien superlauantai päättyi iloisiin tunnelmiin!

Aamulla ahkeroineet naiset kurittivat emännän otteella vastustajansa, jonka jälkeen miesten M35 jatkoi voittokulkuaan omassa pelissään. Viimeisen silauksen kartelaisten hienolle pelipäivälle antoi M55-joukkue, joka löi kärkipelissä helsinkiläisen HLK:n.

Tuskainen neluri

Superpäivän aikatauluista johtuen, M55- joukkue aloitti oman ottelunsa poikkeuksellisesti nelipelillä. Kari ja Antti saivat vastaansa HLK:n nelinpelien erikoismiehet Tapio Makkosen ja Veli-Matti Hillin. Ensimmäinen erä alkoi aaltoilevasti, johdon vaihtuessa tiuhaan. Tasaisissa merkeissä erä kääntyi lopulta HLK:lle 6-4. Toisessa erässä kummankin joukkueen peli parani. Valitettavasti KarTen kannalta tahtipuikkoa heilutti HLK. Erä heille 6-2 ja ottelu suoraan 2-0. Kari ja Antti eivät missään vaiheessa päässeet kunnolla kiinni otteluun. Ottelu näytti katsomoonkin tuskalliselta ja sitähän se oli, totesivat Kari ja Antti matsin jälkeen.

Uudestisyntynyt Antti

Mitähän lienee tapahtunut nelinpelin ja kaksinpelisen välisellä pitkällä, noin 2 minuutin tauolla ? Ensi palloista lähtien kentällä nähtiin aivan uudelle tasolle noussut Antti. Jalat liikkuivat, lyönnit tarkentuivat, keskittynyt fokus tekemiseen ja ennen kaikkea rauhallisuus ja henkinen tasapaino. Vääräleuat vieressäni katsomossa vitsailivat, että nyt on Antin lääkitys saatu kohdalleen. HLK:n Jaakko Ruhtinas ei puolestaan löytänyt lääkitystä Antin pelin rikkomiseen. Heti, kun oli vähäinenkin merkki siitä, että vastustaja pääsee kiinni otteluun, Antti nosti tasoaan. Ottelu murskaavasti Antille 6-0. 6-0.

Paavo sinetöi otteluvoiton

Paavo sai vastaansa omassa taistossaan HLK:n Pekka Tarkkilan. Alkulämmittelyssä lyötiin jo läkähdyttävän pitkiä palloralleja. Katsomossa harmiteltiin jo sitä, ettei tullut eväitä otettua mukaan, vaikka Paavon peleihin omien evien tuominen on jopa suotavaa! Ja pitkien pallorallien sävyttämä oli koko ottelu. Kumpikin pelaaja taisteli ja eivätkä antaneet tuumaakaan periksi. Välillä pallorallit hipoivat inhimillisyyden rajoja. Paavo pelasi koko ottelun hyvällä tasolla ja temmolla. Useat pitkät gamet päättyivät Paavon verkolle nousuun ja pallon tappoon. Paavon varmuus ja pelisuunnitelma eivät pettäneet tälläkään kertaa ja ottelu Paavolle 6-2, 6-0.

Sarjapelien superlauantai oli näin saatu päätökseen. Katselijoita oli päivän aikana mukavasti paikalla ja heidän tuki oli ratkaisevaa voitollisessa viikonlopussa. KarTen M55 joukkue lähtee seuravaksi vieraskiertueelle Jyväskylään ja Tampereelle. Seuraavasta kotiottelusta ilmoitellaan, kun saadaan ajankohta vahvistettua.