Cesilia Cup 2019

Vuoden 2019 tärkeimmän nelinpeliturnauksen, Cesilia Cupin ilmoittautuminen on alkanut. Turnaus järjestetään entiseen tapaan kolmessa eri sarjassa joissa kaikissa pelataan alkusarjat sekä pudotuspelit. Lopputurnaus jossa pelataan jokaisen sarjan pronssi- ja loppuottelut järjestetään KarTen hallilla 27.4.2019.

Sarjat

Yleinen sarja:

osallistumisoikeus kaikilla joiden STL:n mukainen ranking on maksimissaan C-D luokkaa. Ei ikärajoituksia. Joukkueen koko voi olla 2-4 pelaajaa. Joukkueella tulee olla nimettynä yhdyshenkilö jonka kautta pelien sopiminen ja järjestäjien tiedotteet kulkevat. 

Seniorisarja:

osallistumisoikeus kaikilla jotka ovat täyttäneet 60 vuotta tai täyttävät 60 vuotta vuoden 2019 aikana. Ei luokitusrajoituksia. Joukkueen koko voi olla 2-4 pelaajaa ja joukkueella tulee olla nimetty yhdyshenkilö.

Superseniorit:

osallistumisoikeus kaikilla jotka ovat täyttäneet 70 vuotta tai täyttävät 70 vuotta vuoden 2019 aikana. Ei luokitusrajoituksia. Joukkueen koko voi olla 2-4 henkilöä ja joukkueella tulee olla nimetty yhdyshenkilö. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautua voi heti, kuitenkin viimeistään 15.1.2019. Ilmoittautuminen s-postilla senioritennis@gmail.com tai Reino Korhonen 0405647996. Osallistumismaksu on 20 euroa jokaiselta joukkueen pelaajalta. Karjalan Tennis veloittaa osallistumismaksun laskuttamalla joukkueen yhdyshenkilöä. 

Pelaaminen

Joukkueet arvotaan lohkoihin joissa pelataan yksinkertainen alkusarja eli jokainen jokaista vastaan. alkusarjan jälkeen joukkueet pelaavat cup-menetelmällä eli kerrasta poikki pudotuspelit lohkojen sijoitusten mukaisesti siten että saman lohkon joukkueet eivät kohtaa toisiaan ensimmäisellä kierroksella. Pelaamisen alkusarjoissa voi aloittaa heti kun lohkojaot ovat selvillä. 

Ottelu pelataan alkusarjassa ja pudotuspeleissä siten että ottelun ollessa tasan kahden pelatun erän jälkeen pelataan kolmas erä match-tie breik menetelmällä väh. kymmeneen pisteeseen saakka. Joukkueet voivat yhdessä sopia myös paras-kolmesta erien pelaamisesta. 

Joukkueet sopivat yhdyshenkilöidensä välityksellä otteluajoista ja pelipaikasta. Suositeltava pelipaikka on Karjalan Tenniksen tennishalli os. Lähteläntie 3. 

Muuta

Jokaisessa lohkossa arvotaan kaikkien osallistujien kesken 3 kpl ravintola Aadan lounaslahjakortteja yht. 9 kpl.

Tennisterveisin: Kalustepinnoite Korhonen Oy ja Karjalan Tennis ry