Junioreiden kesäinfo + kysely 2020

Kesää kohti mennään vaikka ulkona sataakin lunta tätä infoa viimeistellessäni. Kesäkausi alkaa siis heti kevätkauden päätyttyä 1.6. Toimitaan edelleen vastuullisesti kesänkin aikana turvavälit huomioiden ja käsihygieniasta huolehtien ja toivotaan aurinkoisia kesäpäiviä. Kesällä sateen sattuessa harjoitukset pystytään pitämään hallissa. Jos harjoitukset siirtyvät halliin, pelaajien on pidettävä huoli siitä, että kengät puhdistetaan erittäin huolellisesti (tai vaihdetaan toisiin) ennen hallin kentille menoa.
Mikäli siihen tai johonkin muuhun säädökseen tulee muutosta, informoimme siitä ja reagoimme tilanteen mukaan. Muutoin kesäkausi menee alla olevan infon mukaisesti

Kesän valmennuskausi alkaa 1.6. ja päättyy 23.8. Tennislukkareita on kesällä kaksi. Tennislukkari 1 on käytössä 1.6-12.8 ja tennislukkari 2  13.8-23.8. Tennislukkari 1 aikana harjoitukset ovat ma-to päivinä. Tennislukkari 2 aikana jollakin ryhmillä voi olla harjoitukset myös perjantaisin. Syyskausi käynnistyy 31.8 (eli elokuun viimeisellä viikolla ei ole harjoituksia ennen syyskauden alkamista)

Valmennuksellinen tenniskesä kestää 12 viikkoa. Kuten aikaisemmin tiedotimme, korvaamme koronatilanteen aiheuttaman tauosta johtuen kesällä 3 viikkoa hyvitykseksi. Eli esim. jos haluat harjoitella kesällä 7 viikkoa, maksat silloin neljästä. (Pl. ne ketkä ovat halunneet hyvitykseksi peliseteleitä. ) HUOM! Lähetimme viikolla 15 kyselyn kevään hyvityksistä. Vielä on aika paljon perheitä, jotka eivät ole siihen vastanneet. Vastaukset info at karjalantennis.fi.) Mikäli et ole saanut sitä kyselyä, ilmoita siitäkin edellä mainittuun e-mail osoitteeseen. Tarkemmat hinnat kuinka paljon harjoitusviikko maksaa riippuu tasoryhmästäsi ja tuntimäärästä viikossa. Nämä tiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta. Harjoitusviikkojen hinnat on laskettu viimekesän hintojen perusteella. Kesän valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus pelata varaamattomilla kentillä ilmaiseksi. Sisar ja muut alennukset saa valmennusmaksuihin, jos valitsee kesälle vähintään seitsemän harjoitusviikkoa. Kilpapelaajille tiedotamme erikseen kesän kilpailemista toukokuun aikana. Harrastusryhmille järjestämme kaksi pelipäivää kesäkauden aikana. Tarkemmat tiedot niistä informoimme myös toukokuun lopussa , kunhan kesän harjoituksiin osallistuvat ovat selvinneet.

Pelaajilta pyydetään etukäteen tietoa kuinka monta viikkoa kukin on valmennuksessa mukana kesän aikana, jotta valmennus saadaan suunniteltua niin valmentajien kuin valmennettavien kannalta toimivaksi. Ilmoita 24.5 mennessä viikkomääräsi ja mitkä viikot aiot harjoitella (jasujaska@hotmail.com) . Tarkemmat ajat kotisivuillamme ilmestyvät 28.5 mennessä.
Kesän valmennukseen osallistuvilla junioreilla tulee olemaan kesällä mahdollisuus pelata ilman ajanvarausta veloituksetta seuran kentillä. Käy kertomassa kenttävahdille nimesi ja että olet seuran valmennuksessa oleva juniori. Jos kenttävahti ei ole jostain syystä paikalla, voit mennä vapaalle kentälle mikäli ovet ovat auki. Ovien ollessa kiinni (aina la/su ), kentille 1,3,5 pääsee aukaisemalla ovissa olevan vaijerilukon seuraavilla koodeilla . 1 k:1614, 3 k:3644, 5 k: 5317 . Muista laittaa ovi kiinni vaijerilukolla laittamalla siihen jonkun muun kuin avaavan koodin lopetettua pelaamisesi. Näin toimitaan ainakin toukokuun ajan. Tiedotamme heti jos käytäntö muuttuu kesän ajaksi koodien osalta. Mutta muutoin AINA ensiksi ilmoittamaan vahdille tai jos kentällä on joku seuran valmentaja
Mikäli kentän on varannut joku, on hänellä oikeus tulla siihen kentälle.

Aurinkoisin tennisterveisin valmentajat Jasu, Sami, Tommi ja Pave

Kesän tasoryhmät, harjoitusmäärät h/ vko , hinta /vko
Alla olevasta listasta löydät kesän tasosi valmennusjärjestelmässämme ja viikoittaisen harjoitusmääräsi sekä valmennusviikon hinnan. Tietoturvallisuus syistä pelaajat löytyvät etunimellä ja sukunimen ensimmäisellä kirjaimella. Ryhmäkoot muodostetaan ilmoittautuneista valmennusjärjestelmämme / hallituksen ja tennisliiton antamien suositusten mukaan. Mikäli et löydä nimeäsi, ota yhteyttä yhteyttä Jasuun. 050/3391321

Punainen harrastus, 1h/vko /8 €/ vko, 2h/vko/14 €/vko ( talven tenniskouluryhmä) HUOM: mahdollisuus valita joko 1h tai 2 h valmennusta /vko. (samalla tuntimäärällä valituilla viikoilla kesän ajan)
Aleksi M, PUH
Elina K, PUH
Linda T, PUH
Ella K, PUH
Liisa K, PUH
Lauri K, PUH
Sampo S, PUH
Isa H, PUH
Pinja P, PUH
Aleksi K, PUH
Aamos K, PUH
Vilma T, PUH
Iina S, PUH
Veikka K, PUH
Venla K, PUH
Vilja P, PUH
Ikonen E, PUH
Ikonen L, PUH
Eevert S, PUH
Valtteri M, PUH


Punainen harrastus, 1h/vko 8 €/ vko, 2h/vko, 14 €/vko HUOM: mahdollisuus valita joko 1h tai 2h valmennusta /vko. (samalla tuntimäärällä valituilla viikoilla kesän ajan)
Vilho F, PUH
Sofia K, PUH
Akseli M, PUH
Aaro L, PUH
Jasmin M, PUH
Emma S, PUH
Iina P, PUH
Vera E , PUH
Tobias B, PUH
Manu M, PUH
Kasper K, PUH
Joona V, PUH
Miko H, PUH
Vilma Ta, PUH
Sofia J, PUH
Elias R, PUH
Mikael T, PUH
Iida R, PUH
Otso M, PUH

Oranssi harrastus 2 h / vko, 18 €/ vko
Wenla M, ORH
Vilhelmiina M, ORH
Lotta P, ORH
Maria Mu, ORH
Oona T , ORH
Helmi T, ORH
Onni H, ORH
Nicos G, ORH
Topias A, ORH
Aku K, ORH
Veeti K, ORH
Eino S, ORH
Atte E, ORH
Oula A, ORH

Vihreä harrastus 2 h/vko, 18 €/vko
Venla V, VIH
Alina T, VIH
Vilhelmiina P, VIH
Alina H, VIH
Maria M, VIH
Veera V, VIH
Eeli K, VIH
Janne K, VIH
Joona A, VIH
Joel S, VIH
Petrus V, VIH
Kristian H, VIH
Tomi I, VIH
Samuel S, VIH
Mikael V, VIH
Nutti P, VIH


Keltainen harrastus 2 h /vko 18 €/ vko
Konsta H, KEH
Miska L, KEH
Paavo M, KEH
Pyry T, KEH
Veikko H, KEH
Renne H, KEH
Topias L, KEH
Joose M, KEH
Veikka B, KEH
Peter A, KEH
Lauri L, KE
Anniina T, KEH
Essi T, KEH
Annika T, KEH
Eeva S,KEH
Aada K, KEH
Katarina P, KEH
Aino K, KEH
Riku L, KEH
Aino L, KEH


Keltainen kilpa (13-18) 4,5 h/ vko, 40 €/vko
Elias S, KEH
Kaapo K, KEK (13-18)
Peetu S, KEK (13-18)

Oranssi kilpa 4 h/vko, 36 €/vko
Joel V, ORK
Oskari K, ORK
Niilo P, ORK
Jiko P, ORK
Kasper H, ORK

Vihreä kilpa 6 h / vko, 54 €/ vko
Jesse Soininen, VIK
Veikko Sinkkonen,VIK

Keltainen kilpa (11-13) 6 h/vko, 54 €/vko
Lenni L, KEK (11-13)
Tuure H, KEK (11-13)
Miko P, KEK (11-13)
Matias P, KEK (11-13)
Samuli V, KEK ( 11-13)
Eelis R , KEK (11-13)
Paavo K, KEK (11-13)
Juuso H, KEK (11-13)
Meri H ,KEK (11-13)
Visa B, KEK (11-13)
Niilo P, KEK (11-13)
Eetu S, KEK (11-13)
Nikke P, KEK (11-13)
Satu S, KEK (11-13)
Lassi L, KEK (11-13)
Leevi L, KEK (11-13)

Keltainen kilpa (13-18)  6 h/ vko, 54 €/vko
Sauli H , KEK (13-18)
Tommi J, KEK(13-18)
Joel H, KEK(13-18)
Alari P, KEK(13-18)
Arttu R, KEK (13-18)
Klaus K (KEK 13-18)