VALMENNUKSET JATKUVAT MAANANTAINA 11.5.

KarTen valmennukset jatkuvat maanantaina 11.5.

Valtioneuvoston, Opetus- ja kullttuuriministeriön, Suomen olympiakomitean ja Suomen tennisliiton linjaukset korona-panepidemiaan liittyen mahdollistavat ohjatun valmennus- ja harrastustoiminnan käynnistämisen ulkokentillä. Näin Karjalan Tennis käynnistää uudelleen valmennustoimintansa ulkokentillä maanantaista 11.5. alkaen.

Suomen tennisliitto on tehnyt THL:n ohjeistuksien pohjalta omat nimenomaan tennikseen liittyvät ohjeet, joita KarTessa noudatetaan. Keskeistä on hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen sekä lähikontaktien välttäminen riittävät turvavälit pitäen. Valmentajat ohjeistavat tarkemmin mitä tämä tarkoittaa valmennuksen yhteydessä.

Muista pestä kädet aina harjoituksiin tullessa ja harjoituksista lähtiessä. Kentillä on myös käsihuuhdetta, jota voi käyttää.Muistetaan välttää turhia lähikontakteja.

Yli 10 hengen kokoontumisrajoitusten ollessa edelleen voimassa, tarkoittaa tämä KarTen toiminnassa, että kaikki muut ryhmät pystyvät jatkamaan harjoituksia, paitsi maanantain klo 17-18 tenniskouluryhmä.

Valtioneuvosto on suositellut pitämään sisäliikuntapaikat suljettuina 1.6. asti, joten tennishalli on kiinni vielä toukokuun. Tennishallin ollessa kiinni, myöskään hallin sosiaalitilat (wc:t ja suihkut) eivät ole käytössä.
KarTen kevätkauden 2020 valmennukset pidetään siis Mehtimäen ulkokentillä.
Jos sataa vettä niin paljon, että pelaamaan ei pysty, silloin valmennukset on peruttu.

Älä tule harjoituksiin, jos olet kipeänä. Suosittelemme riskiryhmiin kuuluville, että he eivät osallistuisi valmennukseen. Jos kuulut riskiryhmään tai jostain muusta syystä et halua osallistua kevätkauden jäljellä oleviin harjoituksiin, ilmoita siitä valmennuspäällikkö Jaakko Immoselle 050 3391321 tai jasujaska@hotmail.com. Valmennuksiin osallistuminen on aina vapaaehtoista.

Lähetimme viikolla 15 tiedotteen sähköpostilla peruttuihin valmennuksiin ja valmennusmaksuihin liittyen. Jos et ole vielä vastannut kyselyyn, niin tee se ensi tilassa.
Osalla sähköposti on mennyt roskapostiin, tarkistakaa siis roskaposti. Jos ei löydy sieltäkään niin ilmoittakaa asiasta, niin lähetämme tiedotteen uudelleen.

Ensi viikolla (vko 20) ilmestyy infokirje koskien kesävalmennuksia.
Kesävalmennukset jatkuvat suoraan kevätkaudelta, eli 1.6. alkaen.