Juniorit pitkästä aikaa yhteisellä pelimatkalla

Ensimmäinen yhteinen pelimatka yli puoleen vuoteen tehtiin Ouluun, jossa pelattuun kansalliseen kilpailuun osallistui kaksi autolastillista Karjalan Tenniksen junioripelaajia. Viikonlopun aikana joensuulaisjuniorit kilpailivat sekä kaksin- että nelinpelisarjoissa, joissa matsituntumaa ja pelikokemusta päästiin hakemaan tuttuja ja tuntemattomia vastustajia vastaan.

Suurin osanotto karjalaisittain nähtiin 12-vuotiaiden poikien sarjassa, johon osallistui kuusi kartelaista. Pisimmälle kaaviossa paineli välierissä sarjan voittajalle taipunut Eetu Simonen. Hyvää laajuutta osoittivat Eetun lisäksi puolivälierävaiheeseen edenneet Lassi Laine, Leevi Laine ja Jesse Soininen. Avauskierroksella tappion kokenut Visa Balk löysi platessa paremman pelivireen ja vei jatkosarjan nimiinsä kolmella voitolla. Visan tapaan platen voittoon pelasi 14-vuotiaiden poikien kaksinpelissä Paavo Korhonen.

14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Meri Hyvärinen otti kaksi tiukkaa voittoa, joilla heltisi paikka loppuotteluun. Finaalissa Rovaniemeläinen Tuulia Leinonen oli kuitenkin parempi. Merille kuitenkin hienosti kakkossija ja pokaali mukaan!

12-vuotiaiden nelinpelissä joensuulaiset valtasivat 3/4 kärkisijasta, mutta kisavoitto jäi kuitenkin tällä kertaa järjestävään seuraan. ”Mehtimäen Bryanit” – Lassi ja Leevi – ylsivät finaaliin, minkä lisäksi Eetu ja Jesse, sekä Visa ja Niilo Purmonen sijoittuivat sarjassa jaetulle kolmannelle sijalle.

🥈 Lassi Laine (U12 4-p)
🥈 Leevi Laine (U12 4-p)
🥈 Meri Hyvärinen (T14 2-p)
🥉x 2 Eetu Simonen (U12 2- ja 4-p)
🥉Visa Balk (U12 4-p)
🥉Niilo Purmonen (U12 4-p)
🥉Jesse Soininen (U12 4-p)

Kokonaisuudessaan kisamatka oli onnistunut ja siltä saatiin, mitä haettiin: hauskaa fiilistä hyvällä porukalla, kehittäviä otteluja kaksin- ja nelinpelissä, sekä muistiinpanoja siitä, missä pelillisesti ja taidollisesti mennään.

Oulun kansallisen kilpailun kaaviot ja tulokset