Kansainvälistä tennishuumaa lauantai-illassa

 

Vas. kuva: Antti ja Margus Metsanurm                           

Oik. kuva: Jari Mykkänen, Pavo Zopp, Antti, Anders Kuum, Matti

 

 

 

Lauantai-iltana koettiin suuren urheilujuhlan tuntua Mehtimäellä, kun KarTen M60- joukkue sai vastaansa SM- sarjaotteluunsa Tallinna Kalevi Tenniseklubin. Kansainvälinen ottelu kiinnosti myös yleisöä, sillä Mehtimäen katsomoon oli saapunut sankka joukko seuraamaan otteluita.

Tallinnan joukkue oli aloittanut matkansa kohti Pohjois- Karjalaa klo 4 paikallista aikaa aamulla. Joukkue saapui reippaana hallille puoli tuntia ennen ottelua. Tilastoja tutkimalla joukkue tiedettiin kovaksi. Joukkueen pelaajat olivat Margus Metsanurm, Andres Kuum ja Pavo Zopp. Kotijoukkueessa pelasivat Antti Palviainen, Jari Mykkänen ja varalla sekä joukkueen kapteenina oli tällä kertaa Matti Salmi.

Otteluista odotettiin jo ennakkoonkin tiukkia ja niinhän ennuste toteutui. Kumpikin joukkue joutui tosissaan taistelemaan pisteistä ja mitään ei saanut ilmaiseksi. Kaksinpelit olivat yleisön mieleen, sillä koko ajan oli katsomossakin jännittynyt tunnelma viihdyttävän tenniksen parissa. Tilanne kaksinpelien jälkeen oli 1-1, joten ottelu ratkeaisi vasta nelinpelissä.

Kaksinpelien tulokset:

Antti Palviainen – Margus Metsanurm 6-4, 6-3

Jari Mykkänen – Andres Kuum 4-6, 6-4, 7-10

Ja tiukkaa menoa jatkui myös nelurissa. Tallinna otti tuoreen miehen neluriin, sillä Pavo Zopp tuli Anders Kuumin pariksi. Kotijoukkueella jatkoivat hyvin lämmitetyt miehet, Antti ja Jari. Vaiherikas  ottelu kääntyi lopulta kotijoukkueelle numeroin 6-4, 7-5.

Ottelun jälkeen joukkueet viettivät aikaa pienien purtavien ja virvokkeiden kera hallin yläterassilla. Kuulumisia vaihdettiin ja juttua riitti puolin ja toisin pilke silmäkulmassa. Väinö Linnaa siteeraten ”Aika velikultia” nuo eteläiset naapurimme.

Lopputulos oli siis KarTelle 2-1. Ensimmäiset sarjapisteet on saatu ja joukkue vetäytyy loppuvuodeksi treenaamaan kevään koitoksia varten. Kevään kotiotteluista infoamme myöhemmin.