KarTen M60- joukkue aloitti kautensa kotitappiolla

Keväällä SM-sarjaan noussut KarTen M60- joukkue aloitti 0-3 tappiolla kautensa Nurmijärven Tennisseuraa vastaan. Vierailijat tulivat Joensuuhun kovalla kaksikolla. Hannu Murto ja Riku Kärnä takaavat sen, että päiväpuhteesta ei tule helppoa. Kotijoukkueelta kehiin hyppäsivät Jari Mykkänen ja Matti Salmi.

Vieraat aloittivat ottelut tylysti ottamalla luulot pois kotijoukkueelta. Ensimmäiset erät menivät selvästi vieraille. Jari hävisi Hannulle 1-6 ja Matti Rikulle 0-6.
Toisessa erässä kuitenkin saatiin molemmissa peleissä kunnon kähinät aikaiseksi. Molemmissa otteluissa erät venyivät yli tunnin mittaisiksi mutta vielä tällä kertaa Jari ja Matti eivät palkintoa saaneet. Toiset erät menivät vieraille 6-4. Nelurissa Hannu ja Riku pelasivat vapautuneesti ja peli kulki heillä malliikkaasti. Numerot 6-1 ja 6-2 kertovat karun todellisuuden.


Kotijoukkueen mietteitä:
Jari: Mukavaa oli taas päästä tositoimiin. Ensimmäinen erä oli hankala. Mahdollisuuksia olisi ollut parempaan mutta ratkaisevissa paikoissa tuli virheitä. Toisen erän alku sujui hyvin ja hyvällä pelillä pääsin 4-2 johtoon. Sitten taas tuli heikompi hetki virheiden vuoksi ja Hannu pääsi matsiin mukaan vieden erän ja ottelun. Kausi on nyt korkattu käyntiin ja tästä pistetään paremmaksi seuraavassa matsissa.

Matti: Riku aloitti tosi vahvasti ja ensimmäisessä erässä pyöritys oli melkoista. Pääsin kiinni peliin ekan erän lopussa, joten siitä sitten rohkeasti kohti toista erää. Jalat toimi ja pienellä taktisella muutoksella Rikukin sai lopulta kunnon hiet pintaan. 4-4- tilanteessa tuli pitkä, etujen sävyttämä geimi , jonka Riku lopulta vei. Kyllähän tässä osaamiseni ylärajoilla miekkailtiin. Tästä on hyvä jatkaa treenejä ja yrittää saada meidän kovasta joukkueesta peliaikaa.
KarTen M60 – joukkue on seuraavan kerran nähtävissä kotona 11.11. Klo 16. Vastustajaksi saapuu Tallinna Kalevi Tenniseklubi.