KarTe 2 – PTT 2-2

Perjantai-iltana 12.1 pelatussa  3. divisioonan kärkikamppailussa pisteet jaettiin 2-2 kotijoukkueen ja Puijon Tennis Teamin kesken. Ainostaan  kolmospelaajien ottelu oli selvänumeroinen, jossa hyvässä vireessä oleva Joona Hyvärinen päihitti vastustajansa Miika Keihäsen lukemin 6-1, 6-0. Ykköspelaajien ottelussa olivat vastakkain tutut kiistakumppanit Tommi Jeskanen ja Oskari Mäkäräinen. A-luokkaan viiime syksynä noussut Oskari Mäkäräinen oli hienoinen ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä. Syksyn loukkaantumisista pikkuhiljaa toipunut Tommi Jeskanen lähti ennakkoluulottomasti ja järkevästi haastamaan Oskaria ja lopputuloksena komea voitto lukemin 6-4,3-6,10-5. Kakkospelaajien  ottelussa Samuel Kettunen kohtasi myöskin ennakkoon kovemman vastustajansa. Myös Samppa taisteli hienosti mutta vastustaja Juho Poutiainen oli tällä kertaa parempi tiukan kolmen erän väännön jälkeen 4-6,6-2,10-7. Nelinpeliin kotijoukkue pisti kentälle parin Tommi Jeskanen/ Jaakko Lehtoranta ja vastustaja Oskari Mäkäräinen/Juho Poutiainen. Kahden erittäin tasaisen erän jälkeen, joissa tilanteet vaihtuivat nopeaan tahtiin ja jännitystä riitti katsojille, voitto kuopiolaisille 7-5,7-5. Sarjaa ja nousukarsintaa  ajatellen tulos 2-2 oli hyvä kotijoukkueelle. KarTen 2 joukkueen viimeiset pelit ovat vieraissa 21.1 Kouvolaa  ja 25.2 Iisalmea  vastaan