KarTen kaksinpelin talvisarja 2018-19

KarTe järjestää sisäpelikaudella 2018-19 kaikille avoimen kaksinpelisarjan. Pelaajat jaetaan lohkoihin tason mukaan, joten jokainen löytää sopivia vastustajia. KarTen valmentajat tekevät ensimmäisen lohkojaon. Pelaajat ottavat yhteyttä lohkonsa muihin pelaajiin sekä sopivat ja varaavat itselleen käyvät peliajat. Sarja on maksuton KarTen jäsenille, mutta ei-jäseniltä peritään 20€.

Lohkoja pelataan 2-3 kierrosta riippuen lohkojen koosta ja pelaajien määrästä. Ensimmäisellä kierroksella kaikki pelaavat lohkoissa yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan. Toiselle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoavat alempaan lohkoon. Sitten pelataan taas yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.

Pelaajat voivat itse valita pelimuodon. Voi pelata täysimittaisen ottelun tai hiukan lyhennetyn, jolloin mahdollinen kolmas erä pelataan ottelu-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen). Pelimuoto voi olla myös tunnin aikapeli, jolloin lasketaan vain pelatut geimit. Käytettävissä olevaa peliaikaa voi siis soveltaa. Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen.

Otteluiden tulokset ilmoitetaan osoitteeseen talvisarja@karjalantennis.fi. Lohkotilanteita ja tuloksia päivitetään KarTen kotisivuilla.

Ilmoittaudu mukaan 21.10.2018 mennessä osoitteeseen talvisarja@karjalantennis.fi. Ilmoita viestissä nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yhteystiedot annetaan pelaajille, mutta KarTen nettisivuille päivitetään vain lohkojaot ja tilanteet. Jos joku haluaa mukaan kesken vuoden, niin voi ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa pelaamaan!

Terv
KarTe