Valmennuksen infokirje sisäkausi 2018-2019

Syksyn hallikausi käynnistyi maanantaina 3.9. ja päättyy perjantaina 21.12.
Kesäkausi päästiin pelaamaan loistokunnossa olevilla Mehtimäen massakentillä. Seuramme järjestikin kesän aikana kolme isoa tapahtumaa: toukokuun lopulla Joensuun kansalliset, heinäkuun alussa miesten I-divisioonan sarjatennisturnauksen, jossa oli mukana kahdeksan joukkuetta, ja elokuun puolessa välissä 14-vuotiaiden SM-kilpailut.

Kesällä KarTe pelasi sarjatennistä kolmen joukkueen voimin. Naisten ykkösjoukkue (Satu, Marianna ja Kirsi) nousi kesäkaudeksi 2019 takaisin naisten SM-sarjaan. Loistavaa naiset!! Miesten ykkösjoukkue (Ville, Leo, Tommi, Pete ja Sami) säilytti sarjapaikkansa I-divisioonassa. Miesten kakkosjoukkue (Tommi, Joona, Jaakko, Alari ja Samuel) pelasi II-divisioonaa ja sijoittui seitsemän joukkueen lohkossa viidenneksi.
Sisäkaudella sarjaotteluita onkin luvassa runsaasti, kun kolmen edellämainitun joukkueen lisäksi M50, M55 ja kaksi M60 joukkuetta kamppailevat voitoista.

Syyskausi siis loppuu perjantaina 21.12.
Syyskauden pituus on 16 viikkoa, syyslomaviikolla harjoitukset ovat aamu/päiväsaikaan ja näistä ajoista tiedotetaan lähempänä. Syyskauden tapahtumista (kilpailut, pelipäivät yms.) tiedotamme erikseen ryhmille syyskuun aikana.

Kevätkausi alkaa maanantaina 7.1.2019 ja päättyy perjantaina 31.5.2019.
Kevätkauden pituus on 20 viikkoa. Talvilomaviikolla ei ole harjoituksia.
Sisäkauden harjoitusajat löydät seuran nettisivuilta kohdasta Valmennus otsikolla Harjoitusajat sisäkausi 2018-2019 (Edellä olevasta linkistä pääset suoraan sivulle.)

Valmennusmaksut säilyvät samalla tasolla kuin viime sisäkaudella.
Valmennusmaksut  löytyvät kohdasta valmennus/maksut 2018-2019.
Syys- ja kevätkauden valmennusmaksut ovat samansuuruisia, vaikka kevätkaudella on valmennuskertoja enemmän (syyskaudella 16 vko, kevätkaudella 20 vko). Maksujen eräpäivät ovat lokakuussa ja marraskuussa (keväällä helmikuussa ja maaliskuussa). Laskutuksen osalta alle 300 euron maksut tulevat maksuun yhdellä laskulla ja yli 300 euron maksun tulevat maksuun 2 erässä. Yli 800 euron maksut voi maksaa useammassa kuin kahdessa erässä. Sovi asiasta Jasun kanssa.

Tervetuloa kaikille vanhoille ja uusille pelaajille oppimaan ja oivaltamaan tenniksen taitoja ja viihtymään hyvässä seurassa Mehtimäen tennishallille! Muistetaan kannustaa kaveria, kuunnella valmentajien ohjeita ja iloita onnistuneista suorituksista :)

Hikisiä tennishetkiä kaikille toivottaa!
Johtokunta & Valmennustiimi