KarTen kaksinpelin talvisarja 2019-20

KarTe järjestää sisäpelikaudella 2019-20 perinteisen kaikille avoimen kaksinpelisarjan. Pelaajat jaetaan lohkoihin tason mukaan, joten jokainen löytää sopivia vastustajia. KarTen valmentajat tekevät ensimmäisen lohkojaon. Pelaajat ottavat yhteyttä lohkonsa muihin pelaajiin sekä sopivat ja varaavat itselleen sopivat peliajat. Sarja on maksuton KarTen jäsenille, ei-jäseniltä peritään 20€.

Lohkoja pelataan 3 kierrosta (riippuen lohkoista ja pelaajamääristä alustavasti: 1. kierros marras-joulukuu, 2. kierros tammi-helmikuu ja 3. kierros maalis-huhtikuu). Ensimmäisellä kierroksella kaikki pelaavat lohkoissa yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan. Toiselle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoavat alempaan lohkoon. Sitten pelataan taas yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.

Pelimuoto on tunnin aikapeli, jolloin lasketaan vain pelatut geimit. Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen. Tulokset ovat yhteismitallisia, kun lämmittelyyn varaa 5 min. ja peliin 55 minuuttia. (Jos osa pelaajista haluaa pelata kerrallaan pidempään, niin tunnin aikapelin päälle voi sopia vielä omat erilliset lisäpelit.)

Otteluiden tulokset ilmoitetaan osoitteeseen talvisarja at karjalantennis.fi. Lohkotilanteita ja tuloksia päivitetään KarTen kotisivuilla.

Ilmoittaudu mukaan 14.10.2019 mennessä osoitteeseen talvisarja at karjalantennis.fi. Ilmoita viestissä nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yhteystiedot annetaan pelaajille, mutta KarTen nettisivuille päivitetään vain lohkojaot ja tilanteet. Jos joku haluaa mukaan kesken vuoden, niin voi ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa skabaamaan!