Valmennuksen infokirje sisäkausi 2019-2020

Hallikausi on käynnistynyt ja pelaajille on löytynyt sopivat harjoitusajat.
Hallikauden harjoitusajoille mennään syys- ja kevätlukukausi, ellei ole tarvetta tehdä yksittäisten pelaajien kohdalla muutoksia harjoitusaikoihin.

Syyslukukausi päättyy 20.12. Syyslomaviikolla harjoitukset ovat aamu/päiväaikaan (pl. alkanut tenniskouluryhmä ma klo 17-18 ei harjoituksia syyslomalla). Näistä tiedotamme edellisellä viikolla kotisivuillamme/sähköpostilla. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole harjoituksia.

Kevätlukukausi käynnistyy tiistaina 7.1.2020 ja päättyy 29.5.2020. Talvilomaviikolla ei ole harjoituksia. Pääsiäisenä, eli 10. ja 13.4. ei ole harjoituksia.

Valmennuksen kausimaksut laskutamme syyslukukauden osalta lokakuussa ja kevätlukukauden osalta helmikuussa. Seuran jäsenmaksu vuodelle 2020 laskutetaan tammikuussa.

Harrastelinjalla pelaaville pelaajille järjestetään kilpailumuotoinen pelipäivä 14.12. ja 15.12.
Tarkempi info tästä ilmestyy myöhemmin KarTen nettisivuille ja ilmoitustaululle.

Kilpalinjalla pelaavien pelaajien kisa/tapahtumakalenteri käydään läpi pelaajien/vanhempien kanssa erikseen valmentajien toimesta.

Tulevalla sisäkaudella hallissamme pelataan paljon sarjaotteluita. M50 joukkue jatkaa kahden perättäisen Suomen mestaruuden puolustamista, M55 joukkue aloittaa myös SM-sarjassa viimevuotisen nousun jälkeen. Tuoreimpana seniorisarjoissa aloittaa M40 joukkue I-divarissa.
Miesten kakkosjoukkue pelaa II-divisioonassa ja naisten I-joukkue myöskin II-divisioonassa.

Suurin mielenkiinto tulevalla sisäkaudella kohdistuu kuitenkin miesten edustusjoukkueeseen, joka viime kauden päätteeksi nousi takaisin SM-liigaan muutaman vuoden tauon jälkeen. SM-liigan taso on noussut joka vuosi ja Mehtimäellä tullaan näkemään erittäin kovatasoisia liigaotteluita tällä kaudella.
KarTella on laaja joukkue tälle kaudelle. Paikallisia pelaajia on mukana Ville Maaranen, Leo Haapasalo ja pelaaja-kapteeni Teemu Airaksinen. Myöskin vanha tuttu joensuulaisille Tapio Nurminen (ex-atp 212) vahvistaa KarTen joukkuetta. Uusia hankintoja tälle kaudella ovat kovat kansalliset pelaajat Patrick Stenfors, Juuso Ojanen ja Mikko Rouvala.
KarTe onnistui myöskin hankkimaan kaksi ulkomaalaisvahvistusta. Daniel Vrpa on kova tsekkiläisvahvistus ja etenkin Robin Heller on joensuulaisille mielenkiintoinen nimi. Robinin vanhemmat Miro Heller ja Eva Hellerova olivat 90-luvulla valmentajina KarTessa ja pelasivat myös KarTen edustusjoukkueissa.
Joukkueen kapteenina toimii Paavo Sivonen.
Mielenkiintoinen liigakausi on edessä. KarTen kotiottelut ovat 16.11. VT:tä vastaan, 30.11. TaTS:ia vastaan, 1.12. HVS:ää vastaan ja 11.1. TVS:ää vastaan.

Ajankohtaisista asioista tullaan tiedottamaan seuran jäsenille sähköpostilla, seuran kotisivuilla, sekä entistä aktiivisemmin facebookissa ja instagramissa.

Valmentajarintamalla KarTe teki kovan hankinnan. Oululaislähtöinen Tommi Nissinen toimi monta vuotta OVS:n päävalmentajana ja toiminnanjohtajana. Tommi saapui syksyllä joensuuhun luokanopettajaopintoihin ja toimii opintojen ohessa KarTella kilpapelaajien valmentajana yhdessä Paavo Sivosen kanssa. Muita valmentajia tulevalla sisäkaudella ovat entiseen malliin Jaakko Immonen, Sami Korhonen, Ville Maaranen, Mika Purmonen, Jarkko Sinkkonen ja maltalaisvahvistus Jonas Delicata.

Tsemppiä kauteen!

T: Valmennus