KarTen liiga avaus takana

KarTen liiga avaus on nyt takana. Pelit oli odotettuakin kovempia ja tuloksena oli ainoastaan yksi piste. Tosin vastassa oli viimevuoden hopeajoukkue GT ja neljänneksi tullut Smash Kotka. 

Kauniaisessa ykkösten pelissä Karten vahvistus Daniel Vrba sai vastaansa edellisenä päivänä GT:n joukkueeseen ostetun kivikovan Karol Drzewieckin (2 p ATP 520 ja 4p ATP 150). Ottelu oli hyvätasoinen ja Daniel taisteli hyvin tulos 4-6, 5-7.  Kakkosten pelissä Ville Maaranen taisteli kaikkensa, mutta loistavasti syöttänyt ja virheettömästi pelannut Mikael Martikainen kuittasi pisteen GT:lle luvuin 4-6 ,4-6. Juuso Ojanen sai vastaansa Hollannin Aaron Prandsteterin. Ottelusta muodostui todellinen trilleri. Juusolla oli tie-breikissä ottelupallo tilanteessa 9-8. Kuitenkin varsinkin tie-brekissa huippuhyvin syöttänyt hollantilainen vei lopulta ottelun peliluvuin 6-4, 4-6.(11-9). Nelinpelissä Tapio Nurminen ja Daniel Vrba pelasivat huippuottelun voittaen GT:n Juho Paukun ja Karol Drzewieckin peliluvuin  7-5, 7-5. Ottelu siis Gt:lle 3-1.

Kotkassa ykkösten ottelussa KarTen  Daniel Vrba ei juuri pystynyt haastamaan Hollanin nuorta huippupelaajaa Marc Dijhuizenia vaan hävisi 3-6,1-6. Daniel ei saanut parasta osaamistaan ja oli koko ottelun ajan melko hermostunut…. Ottelun jälkeen kommentoi esitystään, että hänellä oli ylipääsemättömän vaikeaa sopeutua Kotkan kenttään, joka oli melko hidas. Kakkosten ottelussa Juuso sai vastaansa Ville Petteri Ahdin. Ville Petteri on tällä hetkellä aivan Suomen kärkipelaajia eikä Juuso pystynyt häntä haastamaan kuin ajoittain toisen erän alussa. Pisteet siis Kotkaan 0-6,3-6. Tapio Nurminen pelasi nuorinta Ahdin veljeä Vesaa vastaan Kotkan kuplahallissa. Alku oli Tapsalle vaikea ja kaikki etupallot kääntyivät Vesalla. Erä siis Kotkalle 0-6 vaikka erä kesti liki 45 min. Toinen erä oli tasainen ja molemmat pitivät syöttönsä tilanteeseen 6-5 saakka. Edellisessä syöttövuorossa Vesalla oli jo viisi ottelupalloa, mutta ne Tapsa sai hienosti hoidettua.Viimeisessä syöttövuorossa Vesa sai muutaman onnenkantamoisen kenttään ja näin ratkaisevan syötönmurron ja koko ottelun 0-6, 5-7. Huipputasainen ja tasokas ottelu kaiken kaikkiaan !!! Nelinpeli oli taas Karten pojilta huippuhyvää peliä. Ensimmäisen erän tie-breikissä oli jo johto 5-3, mutta jotenkin kotkalaiset saivat käännettyä erän itselleen. Toisessa erässä Kartella oli jo yksi syötänmurto alla tilanteessa 4-3, mutta no add -pallo tällä kertaa kotkalaisille ja taas pelattiin tie-break, jonka kotkalaiset veivät lopulta 7-5. Näin koko ottelu Karten kannalta murheellisesti 0-4.