KarTen M55 aloitti 1- divisioonakauden voitolla

Naisten- ja miesten edustusjoukkueiden voittojen siivittämänä myös KarTen M55- joukkue venyi super-lauantain päätteeksi 2-1 voittoon Tampereen Tennisseurasta.
Pitkän päivän päätteksi yleisöa oli vielä mukavasti paikalla. Virallisten tietojen mukaan vain yhdeksän istuinta oli katsomossa vapaana. Ja kannustus oli tuttuun tapaan hurjaa illan hämärtyessä.

Kaksinpelien jälkeen ottelu tasan 1-1
Kaksinpeleissä Antti Palviainen pelasi väkevän ottelun Jukka Kaivantoa vastaan. Numerot olivat tylyt 6-0, 6-0, joten tässä ottelussa pohjois-karjalainen vieraanvaraisuus oli kaukana.
Antin kommentit pelin jälkeen: Onnistuin ja pysyin ennalta laaditussa pelisuunnitelmassa hyvin. Sain vastustajan pidettyä pois mukavuusalueeltaan ja itse pelasin omilla vahvuuksillani.

Toisessa kaksinpelissä puhalsivatkin sitten toiset tuulet, kun Matti Salmi joutui melkoiseen mankeliin Jouni Seppäsen käsittelyssä. Numerot olivat yhtä tylyt kuin ensimmäisessä ottelussa, 6-0, 6-1.
Matin kommentit ottelu jälkeen: Numerot eivät valehtele. Yhteen tai kahteen lisägeimiin olisi ollut mahdollisuus. Jouni pelasi jäätävän hyvin koko ottelun.

Nelinpeli sinetöi KarTen voiton
Ennakkosuunnitelman mukaisesti nelinpeliareenalle Antin pariksi tuli Petri Pakarinen. Tampereelta puolestaan kentälle astelivat Jouni Seppänen ja Pekka Tennilä. Varsin viihdyttävän ja hyvätasoisen ottelun voittivat Antti ja Petri numeroin 6-2, 6-4.
Petrin kommentit ottelun jälkeen: Alussa syötön kanssa oli hieman haasteita mutta kun muu osa pelistä sujui hyvin, rentous lisääntyi. Antin kanssa on helppo pelata.
Antin kommentit: Ehjä peli ja varsinkin verkolla ja lentolyönneissä tuli onnistumisia hyviin paikkoihin meiltä molemmilta. Ottelu oli tasainen ja mitään ei saanut ilmaiseksi.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kotiotteluun, joka on 17.11.18 klo 13. Tuolloin saamme vieraita Jyväskylästä.