KarTen M55- joukkue jatkoi kotivoittojen tiellä

Lauantain ainoassa senioriottelussa KarTen M55- joukkue sai vieraita Espoosta. Vieraaksi Mehtimäelle saapui Tennis-78 Espoo, joukkueella Jouko Karjalainen ja Antti Kosonen. Kotijoukkeen kokoonpanoa mietittiin vielä joiltakin osilta pelipäivän aamuna ja lopulta päädyttiin siihen, että edetään viimeksi voittaneella kokoonpanolla.

Kaksinpeleissä hikeä ja helpotuksen tunteita

Antti Palviaista vastaan asettui EsTe-78:lta Jouko Karjalainen. Antin pelissä näkyi alusta alkaen määrätietoisuus ja rauhallisuus. Peli oli pientä suvantovaihetta lukuunottamatta täysin Antin hallinnassa. Antti pelasi kauden parhaan kotiottelun ja voitti ottelun lukemin 6-1, 6-3.

Paavo Sivonen sai puolestaan tehdä täyden päiväpuhteen Espoon Antti Kososta vastaan. Ottelussa nähtiin senioritennistä parhaimmillaan. Pitkiä slaissiralleja, stoppareja ja ajoittain kovia ja tarkkoja täsmätykityksiä. Paavo voitti ottelunsa numeroin 6-4, 6-1. Ottelu oli varsin tiukka numeroista huolimatta.

Nelurissa lopullinen sinetti kolmelle sarjapisteelle

Kotijoukkueella Jyrki Sarkkinen tuli neluriin Antin kaveriksi, vierasjoukkueen jatkaessa samalla kokoonpanolla. Ensimmäisen erän alku oli tasaista vääntöä. Jyrki ja Antti onnistuivat vääntämään tiukat pelit itselleen ja erävoitto irtosi numeroin 6-2. Toinen erä meni täysin kotijoukkueen komennossa numeroin 6-1.

Seuraavaksi M55- joukkue lähtee tammikuussa Etelä-Suomen turneelle. Nyt on aika levätä ja hiljentyä joulun viettoon.

KarTen M55- joukkue toivottaa kaikille kartelaisille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020.

Antti, Jari, Jyrki, Kari, Paavo ja Matti