KarTen naisten ja miesten kaksinpelin talvisarja 2021-22

KarTe järjestää jälleen sisäpelikaudella kaksinpelisarjan. Pelaajat jaetaan lohkoihin tason mukaan, joten jokainen löytää sopivia vastustajia. Naisilla ja miehillä on omat lohkonsa. KarTen valmentajat tekevät ensimmäisen lohkojaon. Pelaajat ottavat yhteyttä lohkonsa muihin pelaajiin sekä sopivat ja varaavat itselleen sopivat peliajat. Sarjaan osallistuvien tulee olla KarTen jäseniä. Sarjaa ylläpidetään osoitteessa tennisassa.fi. Rekisteröidy ja luo oma pelaajaprofiili tennisassa.fi-sivustolle. (Ohjeet rekisteröitymiseen alhaalla)

Lohkoja pelataan 3 kierrosta (riippuen lohkoista ja pelaajamääristä alustavasti: 1. kierros loka-joulukuu, 2. kierros tammi-helmikuu ja 3. kierros maalis-huhtikuu). Ensimmäisellä kierroksella kaikki pelaavat lohkoissa yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan. Toiselle kierrokselle lohkoja sekoitetaan siten, että lohkon kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja ylemmän lohkon kaksi alinta putoavat alempaan lohkoon. Sitten pelataan jälleen yksinkertainen sarja uusituilla lohkoilla.
Jokaisen kierroksen jälkeen jokaisen lohkon voittaja saa palkinnoksi kaksi tuntia pelivuoroja KarTen halliin. Lisäksi sarjan päätyttyä, kaikkien kaikki ottelut pelanneiden kesken arvotaan kausikortti KarTen massakentille kesäksi 2022.

Ottelun kesto voi olla yksi tunti tai 1,5 tuntia sen mukaan, mitä pelipari haluaa ja miten pelivuoroja on saatavilla. Ottelut pelataan 8 gameen, tilanteessa 7-7 pelataan tiebreak. Jos aika loppuu kesken, niin kesken oleva tulos jää voimaan. Kesken jääneitä gamejä tai tiebreakejä ei koskaan lasketa tulokseen. Voitosta saa kolme pistettä ja häviöstä yhden pisteen.

Viime kaudesta poiketen pelaajat ilmoittavat otteluiden tulokset itse suoraan Tennisässään kohtaan ”KarTen hallisarja 2021-2022”. Pelaajilla on tulosten syöttöoikeus (salasana) tähän kohteeseen. Karte päivittää lohkotilanteet Tennisässään sopivin välein, koska lohkotilanteet eivät päivity automaattisesti, kun ottelun tulos syötetään.

Ilmoittaudu sarjaan sunnuntaihin 10.10.2021 mennessä osoitteessa tennisassa.fi.
Ilmoita MYÖS sähköpostilla nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen talvisarja@karjalantennis.fi. Yhteystiedot jaetaan pelaajille pelien sopimista varten.
Jos joku haluaa mukaan kesken vuoden, niin voi ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa skabaamaan!

t. KarTe

Rekisteröityminen tennisässään

Mene osoitteeseen tennisassa.fi. Sivun oikeasta laidasta löydät kohdan ”Tärkeää infoa pelaajille”. Kyseisestä kohdasta löydät linkin rekisteröitymiseen.
HUOM! Ilmoita sähköpostilla (info@karjalantennis.fi) syntymäaikasi, niin lisäämme sen KarTen jäsenrekisteriin. Tennisässään syöttämäsi syntymäaika täytyy täsmätä KarTen jäsenrekisterissä olevaan syntymäaikaan, jotta rekisteröityminen onnistuu.

Kun olet rekisteröitynyt tennisässään, voit tennisässän kautta ilmoittautua KarTen hallisarjaan. Hallisarjaan osallistuminen ei edellytä tennisliiton lisenssiä.

Jos tulee jotain kysyttävää tai ongelmia, niin voit ottaa yhteyttä Samiin 0414695985 tai info@karjalantennis.fi