Koronatilanne muuttunut, uudet toimintaohjeet

Joensuu on siirtynyt koronaviruksen kiihtymisvaiheeseen. KarTe:n valmennukset jatkuvat, mutta tilanne aiheuttaa jonkin verran muutoksia myös KarTe:n toimintaan. Tässä kuvataan ensin tilannetta valmennuksen osalta ja sen jälkeen kenttävuorojen varanneiden osalta.

Valmennus

Valmennuksen osalta kiinnitetään entistä tarkempaa huomiota turvavälien ylläpitämiseen sekä käsien pesuun. Jotta tilanne ei pahentuisi entisestään ja voimme turvata valmennuksen jatkumisen, toivomme noudatettavan seuraavia ohjeita.

Vanhemmat eivät tule hallin sisälle, vaan tuodessaan pelaajia valmennukseen, jättävät nämä hallin ulko-ovelle. Jos mahdollista pelaajien olisi hyvä vaihtaa pelivarusteet päälle jo ennen halliin tuloa. Myös juomapullot voi täyttää ennen halliin tuloa, jos se on mahdollista. Pelaajat pesevät kätensä heti halliin tullessaan. Tähän asiaan on syytä kiinnittää erityistä huomiota.

Itsestään selvää on, että valmennukseen ei tulla kipeänä.

Tennisvuorot

Halli on julkinen sisätila ja sitä koskee tällä hetkellä suositus maskin käyttämisestä. Pue maski päällesi ennen halliin tuloa ja pese kädet heti halliin saavuttuasi. Käytä maskia aina hallin tiloissa liikkuessasi. Poista maski vasta kentälle saapuessasi ja pue maski uudelleen päällesi, kun poistut kentältä vuorosi loputtua.

Siivous

Hallilla on siirrytty tehostettuun siivoukseen.